Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Диетата на Мерием Узерли, с която тя свали първите 9 килограма

Мерием Узерли е актриса, позната на родните зрители от турския сериал „Великолепният век“

великолепният век
Онова, което Мерием Узерли споделя за отслабването и свалянето на първите 9 килограма е безценно и като опит, и като съвети.

Мерием Узерли, която е родена от брака на турчин и германка, се отказа от пушенето и днес е не само по-лека на килограми, но и диша по-свободно, както самата тя признава. Усилената работа в сериала „Великолепният век“ и рехавата почивка изискват редовно попълване на енергийните ресурси. Затова по време на снимките актрисата хапвала само малки количества тъмен шоколад.

Както сами виждате, диетичен план до момента няма. Няма и да има. По повод свежата визия Мерием Узерли споделя, че всичко е въпрос на мислене.

Преди известно време Мерием беше бременна, раздели се с любимия си и най-общо казано животът ѝ не беше нищо повече от работа и стрес, стрес и работа. Освен това, по време на бременността актрисата е качила 15 килограма, които в един момент изглеждали и тежали точно като 150 килограма!

3

Всички жени имат подобни проблеми. Понякога е трудно е да работиш и да се грижиш за красотата, за килограмите и изобщо за начина, по който изглеждаш. Но, тази красива актриса, както и много други жени като нея, е била в състояние да възстанови реда в живота си, да отслабне и да съхрани оптимизма си, без значение какво се случва! Забележително е и това, че тя споделя на драго сърце своя безценен опит.

По повод отслабването Мерием казва, че не се е ограничавала кой знае колко сериозно, и съвсем не изведнъж е спряла да се храни. Било достатъчно да махне от менюто си първо захарта, после мазнините, след това газираните напитки, а накрая и готовите храни.

Определено си струва да се откажете от вредните десерти и храни. Чували сте това много пъти, но Мерием просто го е направила и е отслабнала. Диетата на жената, която мечтае да отслабне трябва да бъде от постно месо, риба, яйца, зеленчуци и плодове. Без пържене, без тесто, без излишни сосове! Това е всичко за тайната на красивата фигура – режим, постоянство и колкото се може повече движение.

Основното нещо при загубата на тегло е не само менюто! Според актрисата най-много ѝ помогнало положителното отношение. Когато вярваш, че животът ти може да се промени към по-добро, когато има надежда за нещо различно, е лесно да се лишиш дори и от любимата баклава, защото има неща, много по-приятни от този сладкиш, казва Мерием.

Откакто е започнала здравословният режим на хранене Мерием се е запалила по колоезденето и постоянното ходене на чист въздух с приятели и малка си дъщеря. Когато има свободно време, актрисата си организира и тренировки във фитнес залата.

Тя непрекъснато публикува снимките си в Instagram: фигурата ѝ се променя постепенно, като красавицата губи тегло бавно и постепенно, без да навреди на здравето си. Тази техника за отслабване осигурява дълготраен ефект: изгубеното тегло не се връща!

Заключението, което Мерием прави е простичко, но жизнеутвърждаващо: за да отслабнете е достатъчно да спрете да търсите утеха в храната и да започнете да водите активен живот и реална битка с килограмите, а не само да си обещавате от утре или от понеделник!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *