ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Хомеопатия при екзема

Graphites 6-при следните симптоми:влажни ерозии, предизвикващи силен сърбеж по окосмените части на главата, лицето, сгъвките на ставите, между пръстите на ръцете и зад ушите, в ъгълчетата на устните и очите. От болезнените участъци изтича гъста, лепкава течност с цвят на мед. Сърбежът е силен и мъчителен, кожата, която не е засегната от екземата е суха и груба, косата е суха и пада.

Rhustoh 6-при следните симптоми:многобройни ситни мехурчета, които сърбят и бодат. През нощта и във влажно време положението се влошава.

Sulphur 6- при следните симптоми:груба и възпалена кожа, сърбеж по цялото тяло, окосмената част на главата е суха и гореща, силен сърбеж особено нощем. Разчесаните места стават още по-болезнени, дразненетео, сърбежът и паренето се увеличават, от досега с водата става още по-зле, паренето става непоносимо. Избраното лекарство трябва да се приема 2 пъти дневно по настъпването на подобрение, когато лечението се прекратява. При необходимост се подновява отново.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *