Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Миопунктура като революционен безоперативен метод за лечение

Д-р Чавдар Нинов въвежда у нас уникалния метод за лечение, наречен миопунктура, който е изключително полезен, защото не е свързан с оперативни интервенции

Името на д-р Чавдар Нинов е по-известно у нас като съпруг на златното момиче на художествената гимнастика Бианка Панова, затова малко българи са запознати с неговата работа като лекар специалист и травматолог.

Д-р Нинов е основател на Националния институт по  алтернативна медицина „Свети Иван Рилски“, създаден за лечение на ортопедични и мускулни проблеми на пациентите. Консервативно лечение означава без хирургическа интервенция и фармакотерапия.

миопунктура
Д-р Нинов говори за миопунктура

В Англия е особено популярен този тип лечение, благодарение на фондация на принц Чарлз.

Например в САЩ ежегодно се отпускат по 30 милиарда долара за лечение само на гръбначен стълб, защото почти няма човек, който да не страда от такъв тип проблеми.

Д-р Чавдар Нинов е създател на т.нар. миопунктура, която е помогнала на много пациенти да възвърнат своето здраве и физически комфорт.

Миопункура е уникален метод за лечение, при който се получава дълбок достъп до мускули, който до скоро е бил възможен само при хирургическа намеса.

Д-р Нинов използва специални дълги игли, наречени инжектори, подобни на тези при акупунктура и с тях се въздейства върху мускулите около гръбначния стълб, засегнати от дисковите хернии.

миопунктура
С миопунктура се лекува дискова херния

Получава се облекчение без болка или при  минимална, което е изключително благоприятно за пациентите.

миопунктура
При миопунктура се използват специални игли

Модерното производство на игли за акупунктура е такова, че иглите не разкъсват мускулите и тъканите, а ги разбутват, за да достигнат до определеното място, обясни д-р Нинов.

С помощта на миотерапия се лекуват  проблеми на гръбначния стълб и дискови хернии, ревматоиден артрит и други, получени по време на травми, при спорт, при голямо физическо натоварване, по-ранните степени на гонартрози или коксартрози.

миопунктура
Д-р Нинов демонстрира миопунктура като постави игла на водещата

С помощта на миотерапия се получава много по-бързо възстановяване след смяна на става, поразена от коксартроза.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

От 3 до “Миопунктура като революционен безоперативен метод за лечение

  1. Ася каза:

    Здравейте! Бих искала да питам дали миопунктурата дава резултати при множествена склероза? Благодаря ви за отделеното време и внимание!

  2. Колев каза:

    Института и Медицинския център по интегративна медицина едно и също место ли са – в Дружба 2 София?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *