Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Чудотворно освобождение от псориазис и екзема с народни средства за лечение!/СУПЕР ЛЕСНА РЕЦЕПТА/

Псориазис и екзема – това са лидерите в списъка на най-разпространените кожни заболявания

psoriazis i ekzema
Онова, което е особено тъжно при псориазис и екзема – лекарите все още не са измислили истинските причини за появата на тези заболявания!

Има версии за възможно генетично пренасяне на болестите, неадекватна работа на имунната система, патологични промени в кожата, дължащи се на неправилното функциониране на вътрешните органи и натрупването на токсини в организма.

Тези заболявания са лесно разпознаваеми заради това, че са видими – суха, лющеща се кожа с зачервяване и плаки, възпалителни лезии, главно в областта на на ставите, както и по врата, раменете, дланите и ходилата.

Съвременната медицина има тенденция за лечение на псориазис и екзема чрез прилагането на глюкокортикоиди. Тези хормонални лекарства могат да облекчат заболяването, но за съжаление не винаги са ефективни. В допълнение, високата токсичност на глюкокортикоидите има лош ефект върху здравето.

Алтернативната медицина не съветва да се отказвате от надеждата за възстановяване дори и при много тежки случаи! Добре ще е да се предпазите от стреса, тъй като влошаването на кожния обрив често се свързва с някои неврологични заболявания.

Лечение на псориазис с народни средства

Отвара от корени от репей

НЕОБХОДИМИ СЪСТАВКИ

1 супена лъжица корени от репей
1 чаена чаша вода

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ

Слагате водата да заври, добавяте корените от репей и варите 10 минути.

Нека така получената отвара престои поне 10 минути. След това прецедете и оставете да се охлади.

Пийте прясно приготвената отвара 3 пъти на ден в продължение на един месец. Според степента на възстановяване може да направите кратка почивка и да повторете лечението.

За облекчаване на симптомите на болестта можете да използвате масло от черен кимион. Това магически масло е силно антибактериално средство, което се препоръчва да се прилага директно към засегнатата кожа. Също така може да се приема и вътрешно – по една чаена лъжичка 3 пъти дневно преди хранене.

Благоприятен ефект при псориазис и екзема има маска от глина и студена вода. Това е особено полезно, ако кожата сърби и люспи.

Ин дерма псориазис
ИН ДЕРМА помага при псориазис

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *