ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

С тази чудна рецепта казвате „Сбогом!“ на бръчките след 7 дни

маскаОпънете бръчките с помощта на една невероятна маска за лице, с необичайно съдържание

Едва ли има жена, която да не полага грижи за красотата и здравето на кожата, особено на лицето. Повечето от дамите харчат много пари за скъпи козметични процедури и какви ли не продукти, с цел да се намали появата на бръчки. Но не всички могат да си позволят тези скъпи продукти и терапии. И понякога прекалено скъпите кремове, мазила и процедури, не постигат ефекта, който жените са очаквали.

В подобни случаи трябва да се потърси естествена алтернатива. Ами ако ви кажем, че можете да получите същия ефект с изцяло естествени съставки? Как ли ще реагирате, ако разберете, че името на една от тези естествени съставки е чесън?. Да, чесън… Ние всички знаем, че чесънът е мощен антиоксидант и естествен антибиотик. Но, знаете ли, че чесънът може да ви помогне да намалите появата на бръчки? Опитайте маската, която беше публикувана първо в сайта mindbodygreen.com. Вие ще бъдете изумени от резултатите.

Ето какво трябва да направите:

Първо, трябва да обелите 1 скилидка чесън и да я намачкате добре. След това трябва да добавите 1 чаена лъжичка мед и 1 супена лъжица глина /хума/ на прах. Можете да си купите глина на прах във всеки местен магазин за здравословни храни или от най-близката аптека. Уверете се, че всички съставки са смесени добре. Вашата маска е готова и можете да я сложите върху лицето си.

Как да я използвате?

Първо, трябва да се измие лицето, и след това можете да приложите маската. След това, трябва да я оставете за 20-30 минути и да изплакнете лицето с хладка вода. Или, можете да оставите маската за една нощ и да измиете лицето си сутринта, но преди да го направите, трябва да сте сигурни, че ще използвате стара калъфка за възглавница. Пак повтаряме – опитайте маската и ще бъдете изумени от резултатите.

Наистина се надяваме тази статия да е била полезна за вас. Не забравяйте да я споделите с приятелите и семейството си. Благодаря.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *