ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Див кестен се пие при гръдната жаба

Смесват се и се разбъркват внимателно по 50 грама плодове от див кестен, стръкове от бял равнец, по 150 грама цвят от глог, клонки от бял имел, стръкове от дяволска уста. 2 супени лъжици от сместа се залива с 600 грама вряща вода. Ври 5 минути на тих огън. Кисне 1 час и отварата се прецежда. Пие се 6 пъти дневно по 75 грама 5 минути преди и 30 минути след хранене.

1 супена лъжица жълта комунига се запарва с 400 грама вода и след 30 минути се прецежда. Пие се 3 пъти дневно по 100 грама 20 минути преди хранене. Помага и при мигрена, при, преди и след инфарктни състояния.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 50 грама цвят от глог, стръкове от хвощ, по 20 грама стръкове от седефче и стръкове от овчарска торбичка. 3 чаени лъжички от сместа се залива с 600 грама вряща вода. Кисне 15 минути и запарката се прецежда. Пие се 4 пъти дневно по 100 грама преди хранене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *