Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Даоистка практика лекува бъбречни заболявания и проблеми с черния дроб

Даоистка практика лекува болни бъбреци и е възможно да се погрижи за вашите излишни килограми

ходене на колене
Даоистка практика лекува бъбречни заболявания и проблеми с черния дроб

Всички ние знаем колко полезно е да се ходи редовно. Знаем колко ползи за здравето има бързото ходене и дългите разходки. Малцина са онези, които са чували, знаят и са практикували ходене на колене. За съжаление, тази изключително ценна даоистка практика не е толкова широко разпространена в нашата страна.

Ходене на коленете се препоръчва за всички хора от всички възрасти, с почти всички заболявания. Това упражнение е без противопоказания! Дори тези, които имат проблеми с коленните стави могат да се опитат да практикуват тази древна китайска практика. Оказва се, че болката в коленете често се дължи на атрофия на мускулите на гърба, краката, гръбначния стълб. С други думи, болката се среща при хора, водещи заседнал начин на живот!

Даоистка практика „ходене на коленете“ помага да се справите със заболявания на бъбреците и черния дроб. Това е така, защото на коляното има разположени важни точки, които са полезни за стимулиране при някои доста сериозни заболявания на вътрешните органи. Китайска медицина признава това упражнение като панацея за всички болести!

Наистина, такъв начин на ходене пред други физически дейности има няколко предимства. Тази даоистка практика трябва да се практикува само на 15-20 минути на ден. Дори и така резултатът ще бъде впечатляващ.

Какво трябва да направите?

Първо – застелете част от пода с меко одеяло. Това ще е участъкът, който ще обхождате на колене. Трябва да се разхождате бавно, разчитайки изключително на коленете си. Ако се чувства болка в колянната става при такова натоварване, това е напълно възможно в началото. Може да седнете и да разтриете леко коленете. Продължете, когато се почувствате по-уверени и не изпитвате болка. Ако това е невъзможно – не настоявайте. Продължете с ходенето на колене на следващия ден. Когато мускулите на краката стават по-силни, болката ще отмине и вие ще може да ходите на колене по-дълго и по-стабилно.

Запомнете! Когато решите да практикувате тази даоистка практика, е необходимо да сте много последователни.  Първия ден може да ходите на колене само 2 минути, на следващия 3 или 4 минути – това не е фатално. Всеки ден по малко увеличавайте натоварването и сами ще се убедите в добрите резултати.

При извършване на тази даоистка практика всеки ден е възможно да се постигне много бързо отслабване на краката! Изненадващо, тази практика ще помогне дори за подобряване на зрението: в областта на сухожилията на коляното са точките, които са отговорни за черния дроб, бъбреците и очите.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *