ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Той имаше 4-ти стадии на рак, когато неговият син му предложи да пробва едно просто лекарство!/ВИДЕО/

Върнън Джонстън е бил диагностициран в 4-ти стадии на рак, когато неговият син му предлага да пробва едно просто лекарство, което наистина работи!

lechenie rak
Как ще реагирате, ако някой ви каже, че се е справил с 4-ти стадии рак с едно популярно средство, една подправка, нещо което всеки от нас има в кухнята си? Най-вероятно повечето от вас ще бъдат скептични. И с право. Ракът не е болест, която се побеждава просто ей така. Но все пак, има немалко случаи на хора, които са победили болестта използвайки някакви супер лесни рецепти. Случаят на Върнан Джонстън не е по-различен. Но тук трябва да отворим една голяма скоба, и да кажем, че не всичко е толкова лесно и просто.

Ракът е заболяване, което изисква огромна дисциплина и лишения. Повечето от болните, които са ползвали алтернативни рецепти за лечение на рак в никакъв случай не са се отказали от лечението, предписано от лекарите. Това трябва да бъде пределно ясно. Но с помощта на подходяща диета, както и на рецепта от алтернативната медицина, те са подпомогнали лечението си. Предпазили са организма си от агресивното въздействие на лекарствата и вливките, които им се правят почти непрекъснат.

Можем спокойно да кажем, че алтернативната и конвенционалната медицина са нещо като скачени съдове – едната без другата не може. И така трябва да бъде. така е правилно и логично. Не заради друго, а поради причина на това, че конвенционалната медицина черпи вдъхновение не откъде да е, а от Природата…

Нека ви разкажем накратко за случая на Върнън Джонсън. Подробностите може да научите от самия него, ако изгледате видеото, което е в края на статията.

Върнън Джонстън има рак на простата в 4-ти стадии. Той използва сода за хляб и меласа като движеща сила, за да се възстанови от агресивния рак. Идеята е на неговия син Лари, който му казал, че трябва да алкализира организма си. Оригиналната рецепта, която синът на Върнън предложил, била комбинация от кленов сироп и сода за хляб, но тъй като мистър Джонстън нямал под ръка кленов сироп, решил да ползва меласа.

Когато започва лечението, той записва в личния си дневник, че е готов да изтанцува своя последен „танц с рака“. Към лечението със сода за хляб и кленов сироп Върнън Добавя и диета за насърчаване алкалността на организма, заедно с минерални и витаминни добавки, както и много слънце. Освен това трябва да се знае, че той практикува дихателни упражнения, за да се подпомогне и увеличи достъпа на кислород, инициирано от внезапното покачване на рН-то от натриевия бикарбонат. Анаеробните раковите клетки не могат да понасят кислорода. Заедно с всичко това трявба да кажем, че Върнън Джонстън е минал изцяло на вегетарианска храна, като не си е позволявал да хапва друго сладко нещо, освен меласата. както вече неведнъж сме казвали, раковите клетки обичат сладко.

Медицинските експерти твърдят, че раковите клетки се развиват в среда на ферментирала захар. Ето защо трябва да използвате кленов сироп, защото той действа като троянски кон, за да даде възможност на високо рН на содата бикарбонат. Тя въвежда раковите клетки и ги шокира с внезапен прилив на алкалност, за да ги окисли и да доведе до тяхната смърт.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *