Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Корени от къпина спират напикаването

2 супени лъжици корени от къпина се варят 20 минути в 500 грама хладка вода. След изстиване отварата се прецежда. Пие се по 100 грама 4 пъти дневно преди хранене.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 100 грама стръкове от бял равнец и стръкове от жълт кантарион. 1 супена лъжица от сместа се залива с 300 грама вряща вода. Ври 5 минути на тих огън и след изстиване отварата се прецежда. Изпива се наведнъж 2 часа преди хранене.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 50 грама стръкове от червен кантарион, стръкове от жълт кантарион, 30 грама стръкове от бял равнец, по 80 грама стръкове от камшик и коренища от очеболец. 2 супени лъжици от сместа се залива с 600 грама вряща вода. Ври 5 минути на тих огън и кисне 30 минути. Отварата се прецежда и се пие по една винена чаша(75 грама) 3 пъти дневно 1 час преди хранене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *