ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Людмил Караянев успя: инсулин в минимални количества и 101 килограма по-малко

Людмил Караянев успя да постигне тези уникални здравословни резултати – намали 6 пъти дозата инсулин, която ежедневно му е била необходима и свали 101 килограма

Роденият в Тетевен Людмил Караянев се разболява от диабет през 2001 година и вследствие на трансформациите, които се случват в неговия организъм, той напълнява до 227 килограма  (plovdivmedia.com).

Много излишни килограми довеждат до проблеми с костите и ставите му.

Когато Людмил вече едва се движи, той започва да търси алтернатива как да отслабне, за да може отново да води нормален начин на живот.

Така се запознава с Иван Гарабитов.

Предвид здравословното състояние на Людмил – диабет и приема на инсулин, Гарабитов прилага лечение с палмовия сироп от Швейцария „Мадал бал“.

диабет
След като се разболява от диабет и започва да слага инсулин, Людмил напълнява драстично

Паралелно с приема на сиропа, Людмил е подложен на комплексно лечение, което включва  матрично – ритъмна терапия, стимулиране на акопунктурните точки на стъпалата и йогистко дишане.

И така след няколко дни първите резултати вече били явни.

Първият курс на лечение се провежда при Людмил 14 дни.

През следващите 5 години той правил ежегодно по 1 курс на лечение по 10 дни.

Людмил не просто свалил излишните 101 килограма, но също така намалил в пъти приема на инсулин.

Както сам споделя, от 120 единици преди, днес той взема едва 20 единици дневна доза  инсулин.

И днес Людмил не може да повярва какви прекрасни резултати е постигнал, защото много хора не само в България, но и в чужбина са отслабнали с помощта на Гарабитов, като при него положителният ефект е свързан и с приема на инсулин.

Вследствие на многото килограми и на диабета, на единия крак на Людмил се появила рана, която вместо да зараства, ставала все по-голяма и по-дълбока.

диабет
Людмил е вторият отляво на дясно, а Иван Гарабитов е четвъртият мъж

Благодарение на лечението с палмовия сироп, раната заздравяла успешно.

Впечатлена от отличните резултати, които дава лечението с палмовия сироп, остана и известната не само в Германия, но вече и у нас принцеса Теофана фон Саксен, родена в България, но израсла в Германия.

Теофана фон Саксен се подложи на отслабване при Гарабитов през миналата година. 

Принцеса фон Саксен развива активна благотворителна кампания като снабдява българските болници с оборудване, консумативи и медикаменти от немските болници. Ежегодно принцеса фон Саксен пристига у нас с ТИР-ове животоспасяващи медицински пособия.

Друг успешен пациента на Иван Гарабитов, който свали 80 килограма е Иван Тодоров.

*******

„Мадал Бал” (MADAL BAL)  е уникален природен продукт, който е създаден преди 40 години от Стенли Броугс – хавайски природолечител.

В него са вложени полезни сокове от 5 вида палми.

В миналото, когато този продукт все още е бил на ниво тестове, специалистите виждат как здравето на доброволците се подобрява.

Освен видимото отслабване, той прочиства клетките от токсични вещества,  изхвърля болните клетки, подмладява организма, защото подпомага процеса за регенериране на новите и млади клетки.

Този сироп подсилва имунната система и зарежда тялото с енергия, която му е необходима, за да може да издържа на ежедневното натоварване и стрес.

КОПРИНУС диабат
Хранителната добавка КОПРИНУС е в помощ на страдащите от диабет

В Германия разработиха нов и революционен продукт, наречен КОПРИНУС, който е изключително полезен за страдащите от диабет, защото той се грижи болестта да не нанесе поражения върху сърцето, кръвоносната система, мозъка и други органи от човешкото тяло.

Хранителната добавка е разработена специално за пациенти с диабет  I и II, които през годините са развили още  атеросклероза, имат проблеми с кръвоносните съдове и със сърдечния ритъм, получили са инфаркт, страдат от влошено храносмилане, имат хемороиди или полезната вътрешна микрофлора е нарушена.

Основната съставка на хранителната добавка КОПРИНУС е едноименната гъба копринус, която въздейства положително върху клетките, които трябва да произвеждат инсулин.

Изследванията показват, че при прием на копринус, само 1 час и 30 минути по-късно нивото на кръвната захар се е понижило.

КОПРИНУС се приема по 2 капсули, 30 минути  преди хранене, 2 пъти  дневно.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *