Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Предотвратете появата на тумори с листа от моркови!

Ето как може да си направите тази чудна напитка с листа от моркови, която ще ви предпази от развитието на тумори

 

Листата от моркови притежават мощни детоксикиращи свойства и са богати на минерали, които имат положителен ефект върху метаболизма.

Както вече знаете, морковите са изключително полезни, но онова, което може би не знаете е, че листата от моркови са чудесни за здравето много повече от самия морков. Те са изключително богати на витамини и минерали. и не на последно място – онези, които вече опитаха този сок, споделят, че имат и доста приятен вкус.

листа от моркови
Листата от моркови са полезни

Листата от моркови съдържат повече витамин С от корена и повече витамин К, отколкото всеки друг зеленчук. Заради многото витамин К те са от голяма полза за добрата работа на сърцето. Могат да помогнат и за детоксикацията на черния дроб и имат положителен ефект върху метаболизма. Листата от моркови притежават антисептични свойства и ще са ви от полза, ако искате да се преборите с неприятни симптоми като недостиг на въздух, зъбобол и инфекции на небцето.

Друга голяма полза от морковените листа е, че те буквално предотвратяват появата на тумори от всякакво естество. Това го могат със сигурност, защото имат много силни антиоксидантни свойства.

Затова, ако искате да усетите целия спектър от ползите на листата от моркови, използвайте тази мощна напитка поне два месеца. Консумирайте я през ден и сами ще се убедите в нейните невероятно силни детоксикиращи свойства.

Ето какво трябва да имате, за да направите сок от листата на моркови:

две шепи накълцани листа от моркови
една ябълка
една круша
сок от един лимон
2 чаши с вода

Поставете всички съставки в блендера направете сок. Пийте сока сутрин на гладно, като може да изчакате да мине поне половин час преди да закусите.

Генотрон
ГЕНОТРОН – Концентрирана формула с екстракт от глухарче, ТЕЛЕФОНИ ЗА ПОРЪЧКА: 0885 49 20 82, 0877 90 45 79

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *