Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Забравете за сладкото, намалете кръвната захар и бъдете здрави с тази проста и лесна рецепта!

Опитайте да намалите кръвната захар и желанието да похапвате сладко с рецептата на Марк Хаймън

доктор хаймън
Марк Хаймън

Ако сте с наднормено тегло, то вероятно, че сте се сблъскали нездравословно пристрастяване към храна, и то не към каква да е храна, а към сладкото. Въпреки това, вие не сте лаком, нямате проблем с волята и уж всичко е наред. Но така или иначе идва един момент, в който се поддавате на изкушението. преяждате, предозирате със сладкото, и не след дълго нивото на кръвната захар скача до облаците, а вие се оказвате с диабет тип 2 за компания. Факт е, че хормоните, вкусовите рецептори и химична реакция на мозъка се оказват в ръцете на хранително-вкусовата промишленост. Затова много хора рано или късно се превръщат в наркомани, зависими към една от най-страшните отрови днес – захарта. Да се отървете от тази зависимост не е лесно, но е съвсем възможно.

Предлагаме ви една много приятна и полезна напитка от програмата за детоксикация и ултраметаболизъм на доктор Марк Хаймън.

Днес, за съжаление, много хора се чудят как да понижат нивото на кръвната захар. Най-вече това се отнася за хората с диабет.

Умора, сухота в устата, лошо зарастване на рани, повишен апетит, намалено зрение – всички тези симптоми показват повишено ниво на глюкоза в кръвта.

тиквени семки

Един от продуктите, които могат да понижат нивото на кръвната захар нива, са тиквените семки. Те са истински склад на хранителни вещества! Тиквените семки съдържат големи количества желязо, което укрепва кръвоносните съдове и подобрява кръвта.

В резултат на това сърцето получава всичко необходимо за дълга и продуктивна работа. Също така, тиквените семки имат благоприятен ефект върху състоянието на кожата ни и са отлична превенция срещу акне. Дневното им потребление помага за намаляване нивата на кръвната захар.

Необходими съставки:

150 гр сурови тиквени семки
Вода
половин канела за аромат.
4-5 сухи смокини

Начин на приготвяне

Накиснете тиквените семки за 8 часа във водата.

Изцедете водата и сложете семките в блендер. Добавете 4 супени лъжици вода и разбийте добре.

Прецедете сместа през тензух. Добавете смокините и канелата, и след това разбийте отново.

Сложете сместа в стъклен съд и я съхранявайте в хладилник.

Пийте от напитката по 100 г на ден на празен стомах половин час преди хранене. Пие се в продължение на 4 дни, и след това се прави почивка от три дни, след което се повтаря отново. Консумира се докато не настъпи подобрение.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “Забравете за сладкото, намалете кръвната захар и бъдете здрави с тази проста и лесна рецепта!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *