Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Рецепта-чудо на Виктория Мерет лекува болка само за един ден!

Виктория Мерет е световноизвестна билкарка, чиито книги и рецепти са издадени и преведени на много езици, включително и на български

болка стави

Виктория Мерет има почти енциклопедични познания за билките. Дълги години тя е работила като издател, но прекъсва кариерата си, за да се отдаде изцяло на простия начин на живот и да изучава билките. Днес Виктория Мерет живее в Съмърсет, Великобритания, в един от крайните квартали на града, за да е по-близо до природата. Виктория Мерет е запазила интереса си към билките и не е престанала да събира рецепти от всички точки на света.

Предлагаме ви една лесна, ефективна и много проста рецепта за овладяване на болката. С рецептата на Виктория Мерет ще се справите само за ден с болка в ставите, главоболие, болки в шията и раменете.

Проучванията потвърждават, че болки в ставите се появяват в резултат на травма, вдигане на тежки предмети, фрактури, артрит, ревматизъм, както и като следствие от много други вредни за здравето фактори.

Болката може да ви причини неудобства дори докато спите. Необходимите съставки за природното лекарство на Виктория Мерет са евтини и лесно достъпни. Можем да се обзаложим дори, че ги имате в кухнята си.

РЕЦЕПТА ЗА ПРЕОДОЛЯВАНЕ НА БОЛКАТА НА ВИКТОРИЯ МЕРЕТ:

Необходими съставки:

леко затоплена горчица
пчелен мед
сода за хляб
морска сол
настърган джинджифил

Начин на приготвяне:

От всички съставки се взима по една нормална супена лъжица и се смесват заедно, докато не се получи добра хомогенна смес. Поставете получената смес в празен стъклен буркан от крем или някаква друга опаковка и сте готови с подготовката на този чудесен лек.

Как да го използвате:

Прилагайте този домашен крем върху засегнатата област, сложете найлон отгоре и го увийте с вълнен плат, за предпочитане шал. Оставете крема да действа около 1,5-2 часа.

Най-добре ще е, ако направите това, преди да си легнете, защото през нощта ставите не се движат толкова активно, и те могат да се излекуват по-добре. Можете да изплакнете областта на сутринта.

Този лечебен мехлем се прилага докато утихне болката, но онези, които вече са го ползвали, споделят, че не е било необходимо да ползват крема повече от два дни. Дори за ден болката стихвала, а неразположението си отивало още на сутринта.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *