ВИТАНГО / VITANGO

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Съдържа  сух екстракт от златен корен,  етанол, микрокристална целулоза, кроскармелоза натрий, силициев диоксид преципитиран, магнезиев стеарат, хипромелоза, стеаринова киселина, оцветители, противопенна емулсия

Предназначение

витанго
Таблетките витанго помагат при стрес и преумора

ВИТАНГО е лекарствен продукт на растителна основа. Неутрализира и облекчава временно симптомите на стрес, стабилизира енергийния баланс при силна умора и отпадналост. Медикаментът основава въздействието си на ефекта от билково лечение, доказано в многогодишния опит на народната медицина.

Активната съставка – екстракт от златен корен (родиола розеа),  се използва и в други продукти за въздействие при проблеми с паметта, диабет, инфекции – причинени от различен тип патогени, при психическа и физическа преумора. Действа положително върху централната нервна система.

Как се приема

Таблетките ВИТАНГО се приемат по лекарска препоръка. Ако няма други условия – стандартната доза е две таблетки дневно – една сутрин и една на обяд, половин час преди хранене. Таблетките не се дробят и не се стриват, поглъщат се цели с чаша вода.

Ако пропуснете прием на таблетка, не вземайте двойна доза; не предозирайте, въпреки че не са известни негативни последици при неволно предозиране.

Възможни нежелани ефекти

ВИТАНГО е продукт, чието приложение не дава странични ефекти или те са изключително редки. Има информация за единични случаи на алергична реакция към растителния компонент, и на хипогликемия.

Кога НЕ БИВА да се приема

ВИТАНГО не се препоръчва, ако е известна или има съмнения за алергия към някоя от съставките.

Продуктът не се прилага при деца и подрастващи под 18 години.

Бременни и кърмачки задължително се консултират със специалист за безопасността на приема, ако се налага да започнат лечение с този продукт.

Взаимодействие с други медикаменти

Няма информация за взаимодействия на ВИТАНГО с други лекарства, при което да се наблюдават негативни за здравето на пациента ефекти. Въпреки това лекуващият, който препоръчва този продукт, трябва да бъде информиран за всеки медикамент, който пациентът е приемал или продължава да приема.

Усреднена цена в аптеките – 21 лв за опаковка от 30 таблетки по 200 мг

 

 

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *