Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

АЛКОГАРД СПАСИ ЧОВЕК, ПИЛ ПО 1 ЛИТЪР КОНЦЕНТРАТ НА ДЕН!

„Алкогард ми помогна и аз преодолях тази тежка и дългогодишна зависимост. Чернодробните ми  изследвания показват, че черният ми дроб вече е чист като на бебе!“ – казва в сензационно интервю излекуваният

алкогард интервюАлкогард – Изповед 1 към 1

Аз съм на 72 години и бих искал да ви разкажа за моя проблем с алкохола и как успях да си помогна и да преодолея зависимостта, благодарение на Алкогард. С моята история искам да вдъхна надежда на всички, които имат желание да се преборят с този лош навик, който си е чисто заболяване.

Много късно започнах да пия алкохол. В студентските години и в казармата не съм употребявал, защото бях по-скоро спортуващ младеж. С течение на времето попаднах в една компания, където почнахме често да се събираме и да пием големи количества концентрати. След този период преминах през доста трудности и напрегнати моменти в живота, покрай работата и в личен план. Бях по-чувствителен и намирах утеха в алкохола. Чувствах се отчаян, всичко ми се отразяваше на психиката – неверни слухове за мен, сплетни и интриги на работното място. В един момент останах и без работа. Не виждах светлина в тунела и единственото, което ме спасяваше да изкарам деня беше чашката. Казвам чашка, но всъщност почнех ли да пия по-малко от половин литър не ме задоволяваше.

Навикът и редовната употреба се превърна в зависимост и започнах да изпитвам алкохолен глад, чувствах се напълно зависим от алкохола. Започнах да ставам нощно време и да пия. Винаги съм разсъждавал със здравия си разум и съм се стремял да не държа алкохол в къщи, но когато те изяжда отвътре алкохолния глад ти ставаш подвластен и не можеш да се контролираш. Покрай блока отвориха много денонощни магазини и по всяко време успявах да се снабдя, когато почувствах нужда. Ставал съм по никое време през нощта да търся отворен магазин за да си купя нещо силно за пиене.

Редовната употреба започна да се отразява на здравето ми. Физически се чувствах зле. Станах сприхав, нервен, заядлив и не ми се работеше.

Няма да забравя, как синът ми е плакал и ми се е молил да спра да пия, защото вижда как от човек с положение тръгвам в обратна посока. Започвам да затъвам, да се излагам пред приятели и близки, колеги, работодатели. Бил съм на косъм да загубя работата си, след като ме хванаха пиян.

Странното е че хем осъзнаваш, че това те дърпа надолу, хем алкохолната зависимост не ти позволява да се откажеш от раз. Мозъкът ти е помрачен. Аз бих определил алкохолната зависимост като краста. Като се почешеш, вместо да те облекчи, започва още повече да те сърби и ти продължаваш и не спираш да се чешеш.

Аз съм бил винаги със силна воля и съм постигнал много неща в живота си. В моментите в които съм бил трезвен съм осъзнавал, че трябва да променя това положение. С много воля и инат съм се сдържал да не пия и съм се въздържал по 3-4 месеца без капка алкохол. Средата обаче в която се движих винаги ме подвеждаше. Моята чувствителност също, при най-малкото нещо от което се нервирах отново ме дърпаше към алкохола.

алкогард – От къде прочетохте за Алкогард и как се решихте да го пробвате?

-Рекламата видях съвсем случайно. Прочетох една статия във вестник „Здраве за всички“, която беше за щитовидната жлеза и много ми хареса. От тогава си взимам вестника и го чета, защото намирам много интересни и полезни за мен здравни статии. Аз се интересувам от билкарство, знахарство, народни лекове, познавам и проф. Мермерски, имам всичките му томове. Така един ден видях рекламата, която беше публикувана в един от броевете и се замислих дали да не се пробвам и аз. Нищо не ми пречи да опитам – ако не подейства, не губя нищо, но ако подейства, мога много да си помогна.

Точно бях в период, в който се чувствах лабилен и едва се сдържах да не почна да пия отново. С приятелите, с които се виждах примерно, те като седнат пият по 100 грама и спират. При мен няма спиране, почна ли веднъж, по-малко от 500 грама не ми стигат.

Помня много добре датата, на която си го поръчах. Беше 15 декември и предстоеше едно събиране по случай 70 годишен юбилей на мой много близък приятел. През цялото време бях в дилема дали да ходя, защото се страхувах от себе си. Страх ме беше да не посегна към чашката и да не се изложа пред толкова много близки и познати. Там имаше и много подбрани гости. Реших тогава да пробвам с Алкогард. Изпих сутринта една капсула и вечерта преди партито също още една. Взех го съвсем целенасочено, за да си помогна сам. Тогава се случи чудото. Бях на маса, отрупана с уиски, водка, ракия и всякакви концентрати, но се сдържах и на празнеството за цялата вечер съм изпил само две чаши вино. Просто наистина не ми се пиеше. Не почувствах никакво желание да се напивам със силен алкохол.

Започнах да си пия редовно Алкогард по схемата, както ми обясниха – по една капсула сутрин и вечер и това, което усетих е че постепенно желанието ми за алкохол намаля. Не се случи от раз, а стана постепенно.

Наскоро пак се появи повод за празненство и се усетих, че отново ще се поддам. Тогава реших да си поръчам още една опаковка, за да предотвратя евентуално препиване.

-Споделяли ли сте с ваши близки за Алкогард?

-На много хора съм разказал за този лек, който открих съвсем случайно. Имам познати, които си докараха много здравословни проблеми вследствие на алкохолната зависимост. Съсипаха си черния дроб. Препоръчал съм го на всички, които имат проблем с алкохола или имат близки алкохолно зависими.

-Вие как се чувствате след като сте изпили вече две опаковки от Алкогард?

-Чувствам се много по-жизнен и пречистен. Усещам, че имам живец и имам желание за работа. Станах по-спокоен, вече не съм нервен и не претупвам нещата. Отново станах прецизен и внимателен.

Освен това аз си правя редовно изследвания заради здравословния ми проблем с щитовидната жлеза. Това, което изненада и лекуващия ми лекар е, че след като си направих последните изследвания чернодробните показатели са ми чисти, като на бебе, а преди бяха с много лоши стойности.

Алкогард няма никакви странични вредни влияния. Той само помага и освен, че престанах да пия си прочистих и черния дроб. Дори и да съм в компания повече от 100 грама не мога да изпия. Алкогард прави така, че да са ми достатъчни съвсем малки количества в рамките на нормалното. Просто повече не ми се пие.

-Какъв съвет ще дадеете на нашите читатели?

-Да се доверят и да не се страхуват да си помогнат. Да не се отдават на отчаянието, а да повярват, че лечение има и то се казва Алкогард.

Името и телефона на човека, дал интервюто се пазят в редакцията на сайта. lekuva.net се съобразява с желанието да остане анонимен, тъй като името му е популярно сред българската общественост.

Разкажете ни вашата история за това как се излекувахте от алкохолната зависимост!

Поръчай Алкогард
Поръчай Алкогард

 

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “АЛКОГАРД СПАСИ ЧОВЕК, ПИЛ ПО 1 ЛИТЪР КОНЦЕНТРАТ НА ДЕН!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *