Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Доктор Ейми Майерс: Супата на бедните помага на хората със Синдром на дразнимото черво

В Лос Анджелис я наричат Супата на бедните, заради изключително достъпните съставки

ейми майерс
Доктор Ейми Майерс

Супата на бедните стана популярна не само в Холивуд, но и по целия свят

Супата на бедните, освен че помага да се преодолее Синдрома на дразнимото черво, предпазва и целия организъм от различни заболявания. Освен, че се приготвя много лесно, тя е и изключително вкусна. Супата, която дава ценни минерали и витамини на организма, вече е любима на много холивудски звезди.

Защо Супата на бедните се превърна в здравословен хит?

В тази статия ще ви представим рецептата за домашна супа, която ще повиши значително работата на имунната система и ще направи тялото ви достатъчно силно, за да се пребори с всички инфекции и заболявания. Тайната съставка в тази супа е телешкото месо с кост, а също така свински или пилешки кости.

Ползи

Тази супа драстично увеличава дневния прием на минерали. Калцият, магнезия и фосфора в костния бульон помагат на човешките кости да преодолеят някои сериозни заболявания, като остеопороза.

Освен това, д-р Ейми Майерс, която е специалист по автоимунните заболявания, препоръчва тази супа за пациенти, страдащи от Синдрома на дразнимото черво.

Проблемът със ставите ли е по-често срещан или автоимунните заболявания? Доктор Ейми Майерс казва, че и двете са следствие от възпаление на тялото, обикновено причинено от дългосрочен прием на нездравословни храни.

Д-р Майерс също така уточнява: Глюкозаминът в костния бульон може действително да стимулира растежа на нов колаген, да ремонтира повредените стави и да намали болката и възпалението. Костният бульон е много силно противовъзпалително средство, изобилстващо от аминокиселините глицин и пролин.

Аминокиселините са изключително важни за здравия стомах и храносмилателната система.

Глицинът е аминокиселина, която е много полезна за облекчаване на болките в ставите.

Според д-р Ейми Майерс желатина в костния бульон предпазва и лекува лигавицата на храносмилателния тракт и помага за пълното усвояване на хранителните вещества. Също така, желатинът, който се намира в костите, е много полезен за здравето на кожата, косата и ноктите.

Ето как може да направите у дома Супата на бедните. Рецептата е много проста.

Просто трябва да се сложи една или няколко кухи телешки, пилешки или свински кости с малко месо по тях в тенджера с вода, и да се остави да заври. Количеството на водата е около литър, литър и нещо, според зависи големината и количеството на костите. След 20 минути се добавят моркови, целина, пащърнак и лук. След още 15 минути може да се добави фиде, малко подправки на вкус, и супата е готова.

Само една купа на тази невероятна супа ще защити целия организъм. Вие определено трябва да опитате Супата на бедните, защото ще бъдете приятно изненадани от нейния невероятен ефект върху вашето здраве.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *