Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Нещо, което със сигурност не знаете: как да спрете кървенето САМО за 15 секунди?

Може да се случи така, че се да се порежете или да имате драскотина на трудно място, и просто да не успеете да спрете кървенето

kyrvene piper
Нищо не помага в тези случаи, дори и ако се опитате да използвате лепенка, или държите кърпичка здраво притисна към раната. Не се отчайвайте, защото има едно лесно и много ефективно решение. Има начин да спрете кървенето без много усилия и с помощта на една подправка, която може да се открие във всяка кухня.

В тази статия ще ви помогнем да се справите със ситуацията, защото тя ще ви разкрие едно просто решение за спиране на кървенето. Този метод е много ефикасен, изпробван и лесно приложим. Освен всичко друго – чрез него ще можете да окажете първа помощ на вашето дете, ако случайно се нарани и има рана, която не спира да кърви.

На първо място, за бързото зарастване на раната ви трябва коагулатор. Най-добрият коагулатор е лечебната глина на прах – хумата. Все пак, ако не разполагат с нея у дома, можете да използвате червен пипер на прах. Червеният пипер не бива да е лют. Би било най-добре, ако можете да намерите органичен червен пипер, или такъв, който вие сами сте си направили, или някой ви е донесъл от село.

Червеният пипер е най-доброто решение в случаи на сериозни рани, кървене на носа, и дори артериално кървене, тъй като той може да спре кървенето само след няколко секунди.

Метод

Вие просто трябва да се поръсите червен пипер на прах върху раната и да я натиснете с кърпичка, и след известно време раната ще спре да кърви. Кървенето ще бъде спряно за кратък период от време.

Можете да направите същата процедура с хума /глина на прах/ или органичен, захаросан мед, и ще постигнете същите резултати.

Тези три вещества – червен пипер и глина на прах, както и меда, са много полезни при случаи на вътрешни кръвоизливи.
Онова, което трябва да направите, ако имате вътрешни кръвоизливи, е да разбиете червения пипер или хумата с малко вода, и да изпиете така получената смес.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *