Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Тя пиеше по 3 чаши зелен чай на ден в продължение на 5 месеца. Какво се случи с нея?

Линда Кей Грос е момиче на 18 години от Англия, което всеки ден, в продължение на 5 месеца е изпивала по 3 чаши зелен чай

zelen chai
Известно време Линда се оплаквала от болки в тялото, виене на свят и гадене. След като посетила лекаря си, той решил, че симптомите ѝ се дължат на инфекция на пикочните пътища, така че без много да му мисли ѝ изписал лечение с антибиотик.

След като изпила две дози от антибиотика, както било предписано от лекаря, тийнейджърката се почувствала още по-зле, така че тя буквално се втурнала в спешното отделение на най-близката болница. Лекарите, които били там, забелязали, че кожата ѝ имала жълтеникав оттенък, а бялото на очите ѝ също жълтеело. Това били ясни индикации за хепатит и подуване на черния дроб.

Състоянието на Линда било толкова сериозно, че тя поискала да ѝ направят изследване в друга лаборатория, тъй като лекарите вярвали, че тя страда от хепатит, подуване или възпаление на черния дроб.

Разбира се, персоналът в болницата не пропуснал да я разпита какво точно се е случило, че толкова скоростно развила хепатит. Лекарите решили да разследват обстоятелствата, поради които се наложило тя да потърси лекарска помощ.

Това, което тя им съобщила, било доста шокиращо. Линда признала, че наскоро не е пътувала в чужбина, нито е приемала незаконни медикаменти, наркотици или други лекарства с рецепта, нито пък е употребила алкохол. Тя никога не е давала кръв, не е имала кръвопреливане, през последната година дори не е посещавала зъболекар, няма татуировки, нито някакъв агресивен пиърсинг.

Като всяко момиче на тази възраст, Линда решила, че трябва да отслабне още и започнала да пие по три чаши зелен чай. Чаят бил закупен от близката аптека. На кутията имало само общи указания на английски. Останалото било написано с неразбираеми китайски йероглифи.

Повечето жени, които по един или друг начин са се опитали да отслабнат, знаят, че и в нашите аптеки се продава подобен чай.

Според тестовете, които били направени след това, станало ясно, че чая съдържа Camellia sinesis, вид вечнозелен храст, чиито листа и листни пъпки се използват като добавка за приготвянето на различни видове чай, включително и зелен чай. Точно тази съставка е основната причина, която е довела до увреждането на черния дроб и хепатит при жени, които употребяват зелен чай за отслабване. Това е и причината Линда да преживее всички онези болки и проблеми.

Случаят на Линда Кей Грос няма за цел да злепостави този продукт, в случая зеленият чай за отслабване. Той е показателен поради една-единствена причина – не бива да злоупотребяваме дори и с полезните неща.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *