ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Лечебната напитка Изумруд – тибетската рецепта за прочистване на черния дроб

Има много рецепти за прочистване на черния дроб, но тази се отличава с високата си ефективност и бързо действие

прочистване на черния дроб
Лечебната напитка Изумруд – тибетската рецепта за прочистване не черния дроб

Днес ви предлагаме една тибетска рецепта, чиито състав не е тайна. Древните тибетци не са имали нищо против да споделят своите знания за здравето. Тайната е в редовната употреба на тази напитка, както и на други, подобни на нея. Източната медицина е предложила на света някои от най-простите, и в същото време ефективни лечебни рецепти. Действието на тибетските лекове се подсилва както от техния начин на живот, така и от начина, по който хората на изток разсъждават.

Има една тибетска мъдрост, която гласи: Пази храма си чист! Нашето тяло е нашият храм, затова ние не бива да забравяме, че най-добрият начин за прочистване е Природата и онова, което тя може да ни предложи.

Лечебната напитка на древните тибетски лекари за прочистване на черния дроб се нарича „Изумруд“, и това никак не е случайно. Смарагдовият камък е може би най-чистия камък, който ни предлага природата. Той ни пази от зли сили и влияния, гони кошмарите, укрепва сърцето и черния дроб. Бързо се справя с безсънието. Древноиндийският трактат за скъпоценни камъни Агастимата (X век) го описва в 8 категории, заради многото качества, които има.

Другата причина за името на това невероятно питие е неговия цвят. След като го направите, вие ще се насладите не само на чудесния вкус, който този древен цяр има, но и на смарагдово-зеления му цвят.

 

Защо е важно да си направите прочистване на черния дроб? 

 

Черният дроб е най-важният човешки орган, който поема тежестта от злоупотребата с алкохол и лекарства, прекалената употреба на мазна храна и лошата среда, която обитаваме.

Основната функция на черния дроб е филтриране и отстраняване на токсините. От здравето и добрата работа на черния дроб зависи метаболизма на цялото тяло. Поради това е важно да се следи чернодробната функция и периодично да се прави детоксикация.

Лечебната напитка „Изумруд“ е естествено средство, което може да помогне за прочистване на токсините не само от черния дроб, но също така и от червата. Добър бонус от употребата на тази напитка е и това, че е възможно да отслабнете, след като направите терапията с този източен еликсир.

Необходими продукти:

 

  • 150 грама прясно зеле
  • Сок от 1 лимон
  • 25 грама целина
  • 1 круша
  • Джинджифил (2 cm)
  • 500 мл вода
  • Няколко листа от прясна мента
  • 1 морков
  • 1 лъжица куркума
  • Щипка черен пипер

Приготвяне: 

 

Всичко се реже наситно, добавя се водата и чак накрая се прибавя куркумата и черния пипер. Разбива се в блендер.

Някои сигурно ще кажат „каква е тази тибетска рецепта, тибетците не са имали блендер. Така е, древните тибетци не са имали блендер, и поради тази причина всичко са разбивали в каменно или мраморно хаванче. Особеното при този метод е че водата се добавя постепенно. При добро желание и време, може и вие да пробвате да разбиете вашата изумрудена напитка ръчно.

Напитка се пие два пъти – сутрин и вечер. Така направеното количество е дозата за целия ден.

LecoVita ЛИВЪРВАКС е иновативен препарат за хора, страдащи от чернодробни нарушения. ЛИВЪРВАКС подпомага регенерацията на чернодробните клетки и съдейства за освобождаването на черния дроб от токсините. Продуктът е подходящ за хора, които прекаляват с мазната храна, често пият алкохол или продължително пият лекарства. 

„Много съм доволна от LecoVita ЛИВЪРВАКС! Страдам от заболяване, за което се налага постоянно да пия лекарства. Приемам ЛИВЪРВАКС, за да поддържам черния си дроб здрав.“, казва Добринка Стоименова.

LecoVita ЛИВЪРВАКС веган капсули 450mg х 30 /за черния дроб и жлъчката/
LecoVita ЛИВЪРВАКС веган капсули 450mg х 30 /за черния дроб и жлъчката

детоксикация на черния дроб

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От 7 до “Лечебната напитка Изумруд – тибетската рецепта за прочистване на черния дроб

  1. Валентина каза:

    Никъде ме се казваколко време се пие,почивки прави ли се и куркумата каква лъжица е-чаена или супена

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *