ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Отървете се от гнойната инфекция с това просто натурално лекарство от китайската медицина

Ако гнойната инфекция е прекалено упорита, пробвайте тази рецепта от китайската медицина, станалa популярнa в цял свят

gnoina infekcia
Отървете се от гнойната инфекция с това просто натурално лекарство от китайската медицина

Китайските методи на лечение са много ефикасни и продължават да помагат на онези, които по една или друга причина не искат да се доверят на традиционната медицина.

Днес ще споделим с вас рецепта, която с лекота ще се справи с гнойната инфекция.

Много жени страдат от този изключително досаден проблем, така че тази статия е за решение, което ще ви помогне да облекчите симптомите на гнойната инфекция.

Това състояние е известно също и като кандидоза, което всъщност е излишък от Candida albicans- дрожди, които обикновено се срещат в малки количества в тялото.

Затова днес ви предлагаме тази чудна рецепта от китайската медицина, която ви дава шанс да ползвате само естествени средства за облекчаване на вашия дискомфорт. Лекарството съдържа кокосово масло, чиито лауринова и каприлова киселини са с мощни противогъбични, противовирусни и антимикробни качества.

Нещо повече, лавандулата и чаеното дърво са другите две етерични масла, които са част от това натурално лекарство. Проучванията показват, че тези съставки инхибират растежа на кандида албиканс.

Необходими съставки:

Силиконов калъп за изливане на свещичка
Органично кокосово масло
Етерично масло от чаено дърво
Лавандуловото етерично масло

Как да се подготви този природен лек?

Сложете 2 супени лъжици кокосово масло в малка купа и го оставете да се разтопи. След това добавете 4 капки от двете етерични масла.

След това поставете сместа в силиконовата форма и я поставете във фризера за 15-20 минути, докато маслата станат стабилно замразени. Не забравяйте да покриете формата отгоре с тънко парче найлон, ако няма капаче. Ако се чудите откъде на намерите формички за свещички, попитайте в санитарните магазини.

Имайте предвид, че кокосовото масло започва буквално да се разтапя, щом попадне в ръката ви, затова ползвайте мокра кърпа или тоалетна хартия, за да сложите свещичката. Лечението с ароматните и полезни свещички, които буквално гонят гнойната инфекция се извършва само вечер, преди да си легнете.

Ползвайте лекарството, докато неприятните усещания не отшумят.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *