Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

ТВ водеща преборила рака: Болестта е като земетресение

Тя загуби своята буйна коса, но не и смелостта си: телевизионната германска водеща Мириам Пилхау (39 г. ) се разболява от рак на гърдата през 2008 г. Пребори рака с помощта на операция и химиотерапия. Днес Мириам е напълно здрава.

болестта
Мириам по време химотерапията

Болестта е като земетресение. Светът, който човек познава, напълно се срива, когато е покосен от рака, от него остават само руини.

Да намериш правилния път, коства много сили и най-доброто средство за това е да имаш съюзник. Можеш да го намериш в информираността си. Тя ще ти покаже пътя, по който да се бориш с болестта, съветва водещата.
Мириам се е доверила на немската книга „Наръчник срещу рака” с най-важните въпроси на лекаря и съответните терапии за лечение. По думите й, това помагалото е огромен помощник за изтриване от мислите на страшната диагноза. На българския пазар книга, която предлага решение на проблема, е „Лечението на всички видове рак” на д-р Хулда Регер Кларк.
Човек трябва да има смелостта да попита страдащия какво се случва с него. Защото толкова много негови въпроси остават без отговор, пълен хаос е в главата и в душата му, а това не му помага да се пребори с рака, продължава Мириам.
5 години си подложен на тест за твоето изцеление. Аз вярвам, че от толкова време се нуждае душата, за да се справи с предизвикателството. Ракът е едно напомняне за изпитанията на времето, през които трябва да преминеш, за да постигнеш хармония и спокойствие. Но това предизвикателство не бива да те плаши, защото ще намали твоята сила, предупреждава водещата.
Днес тя е майка на 2-годишна дъщеря, което за нея е доказателство, че животът продължава.

рака
Мириам 6 години, след като е победила рака

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *