БОДИЛАКС – хранителна добавка срещу запек и излишни килограми

Двоен ефект: Коктейл от чесън и лимони вместо операция на сърцето и пародонтоза

Втвърдените кръвоносни съдове не е необходимо да се оперират. Едно мощно природно средство от чесън и лимони ще замести скалпела при операция, това уверява специалист от клиниката за сърдечни болести в Бад Ойнхаузен.

чесън и лимониРецептата с чесън и лимони за предотвратяване на операция вече е изпробана от германец на име Шрат и споделена във форума на chefkoch.de.
Ако артериите в мозъка са стеснени или пък са калцирани, пийте всеки ден по една чаша екстракт от 30 обелени скилидки чесън и нарязани на кубчета 5 небелени лимони. Цитросите не трябва да са изцедени, а нарязани, обръща внимание медикът.
Слага се всичко в миксера и се сипва 1 л вода. Сварява се, като при първото завиране се маха от котлона. Прецежда се в бутилка. Съхранява се на студено. Консумира се всеки ден преди или след основното хранене.
След 3-седмична консумация ще се почувствате като нови: целият ви организъм ще бъде регенериран. Калцирането на кръвоносните съдове и засегнатите от това очи и уши, ще бъде стопирано.
След 3 седмици трябва да направите пауза за 8 дни, а след това да повторите лечението пак за същото време. Това наистина ще гарантира вашия успех. Тази евтина и ефикасна рецепта трябва да повтаряте всяка година. Не се притеснявайте за неприятната миризма на чесъна, тя почти не се усеща.

Хората, възвърнали своята еластичност на кръвоносната система, вече ще имат дълбок и спокоен сън, освен това няма да им се налага да правят обиколки в парка. Тази рецепта е гаранция, че са прескочили операцията, при това планираната. Чесновият коктейл е ефикасен и при пародонтоза.

Тъй като лекът е евтин и безвреден, реших да го изпробам. Вече една седмица го прилагам. Не знам дали сърцето ми ще се спаси, но със сигурност храносмилането. Ходя по 2-3 пъти до тоалетна, разказва Шрат, опитал рецептата.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

От 5 до “Двоен ефект: Коктейл от чесън и лимони вместо операция на сърцето и пародонтоза

  1. Красимира Делчева каза:

    Колко пъти на ден??? След или преди всяко хранене или само при едно от храненията???? Ако някой вече го е правил , моля да сподели.

    • Дарина каза:

      Пише си го в рецептата! По една чаша(най-често за доза е яаената,но можем да опитаме и с кафеена?) преди или след основното хранене-най-често това е обядът! 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *