ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Свалете холестерола и кръвното с рецептата на бразилския лечител Жоао де Деус

Бразилският лечител Жоао де Деус определя себе си като щастлив човек

Жоао де Деус
Животът на бразилския лечител е мистерия, тъй като познатия на света Жоао де Деус не желае да се говори много за неговия живот, колкото за неговите дела. Бразилецът, който е наш съвременник е променил живота на много хора по света със своите лекции. Роденият като Жoao Tейшейpa де Фapия е и медиум, който всяка година приютява стотици хора от цял свят, потърсили изцеление и спокойствие в неговия дом, който е конструиран така, че да има място за всеки, който има нужда от помощ.

Неговото лично щастие расте всеки път, когато помогне на някой болен и беден човек. Рецептите на лечителя Жоао де Деус са известни в цял свят. Днес ви предлагаме рецепта за сваляне на високото кръвно и холестерола, която лесно може да направите у дома.

Ще са ви необходими следните продукти:

• 1/2 чаена лъжичка семена от копър
• 1 скилидка настърган чесън
• щипка смлян корен от валериан
• 1 с.л. сок от лимон
• 1 пръст настърган джинджифил
• 1 с.л. ябълков оцет
• 1 с.л, мед

Приложение

Първо направете чай със семената от копър. Достатъчна ви е една чаена чаша. Останалите съставки може да разбиете с блендер. Най-добре е да ги разбивате на бавна скорост. Когато всички стане готово, преместете сместа в подходящ съд. Това количество ще ви е достатъчно за 2 сутрини. Тъй като сместа се преглъща трудно, направете си чай от семената на копъра и смляния предварително корен от валериан. Може да разтворите съставките вътре, а може да изпиете чая след това. За предпочитане е втория вариант.

Рецептата на бразилския лечител Жоао де Деус е много ефикасна. Лимонът е пълен с витамин С и фибри. Те спомагат за свалянето на холестерола. Медът пази артериите и придава по-приятен вкус и аромат на сместа. Най-ценните лечители в рецептата на Жоао де Деус са джинджифилът и чесънът, които разграждат мазнините. Ябълковия оцет ще се погрижи за ниските нива и на кръвната захар.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *