Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Изпитана народна рецепта за понижаване на кръвната захар

Кръвната захар е един от ключовите фактори за избягване на по-нататъшни усложнения. За голяма част от диабетиците поддържането на нивата на кръвната захар в нормални граници е истинско предизвикателство. По-долу ви предлагаме една изпитана  рецепта от читател на Lekuva.net.

Специалисти разкриват, че при страдащите от диабет, нивото на адреналина е по-завишено, отколкото при останалите хора. На практика това означава, че те се изнервят по-лесно, което пък оказва пагубно влияние върху нивата на кръвната захар.

Ако вече имате усложнения и страдате от диабетно стъпало, чорапите BIOMAGNETIC POWER са вашето спасение.

Кръвната захар е един от ключовите фактори за избягване на по-нататъшни усложнения
Кръвната захар е един от ключовите фактори за избягване на по-нататъшни усложнения

В същото време, за да не се стигне до пагубните увреждания за организма, един от ключовите фактори е именно поддържането на кръвната захар в приетите за нормални граници.
Ако и вие сте от хората, страдащи от диабет, то тази рецепта ще ви е от огромна полза.

За понижаване на нивото на кръвната захар са ви необходими 9 скилидки чесън, корен от хрян с дебелина 1.5-2 см и дължина 9 сантиметра и качествена бира.
Пригответе си еднолитрова бутилка от стъкло, измийте хряна, без да го белите и го нарежете на ситно. Поставете хряна в съда. Обелете чесъна, нарежете го на ситно и го добавете и него в съда. Залейте двата продукта с бира, която трябва да запълни шишето до ръба.

Оставете да престои десет дни на тъмно място, след което през първите два дни приемайте по 1 ч.л. 2-3 пъти на ден, а след това по 1 с.л. три пъти дневно, преди храна.

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *