Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Категорично! Гневът съсипва черния дроб!

Тялото има механизъм за самолечение – неговите скрити кодове. Открийте биологичния смисъл на вашите симптоми и болести. Запитайте се за какво моята биология ми праща този симптом? „БиоНевроЕмоция“ е метод за оптимизиране на леченията, които получаваме. Болестта винаги е свързана с духовен конфликт.

Болестта не съществува, а е психично състояние на ума, което ни кара да изживеем опита на даден симптом. Ето за какво говорят страданията на черния дроб, сподели Роси Желязкова, българка, която е обучена и практикува метода „БиоНевроЕмоция“.

Черният дроб изпълнява функциите на съхранение, пречистване и метаболизъм в организма. Може да се каже, че всичко, което ядем, преминава през черния дроб. Това е голямата лаборатория.

Свързваме черния дроб с глада. Ако има много храна, черният дроб функционира нормално. Ако няма много, черният дроб трябва да работи усилено, за да се възползва от всичко налично. Ракът на черния дроб се дължи на активиране на биологична програма за оцеляване, за да не умра от глад, пише „Доктор“. Първо черният дроб увеличава функцията си и ако конфликтът продължава, клетките започват да се размножават.

черен дроб
Черният дроб изпълнява функциите на съхранение, пречистване и метаболизъм в организма

Емоционалният конфликт, който се изживява, е свързан с липса, недостиг, недоимък, отсъствие и винаги е във връзка с глад, храна, наследство. „Страх от липса на достатъчно храна“, „Страх да не умра от глад“, „Някой близо до мен умира от глад“…

Конфликтът може да бъде реален или символичен. Реален е например, когато фирмата, в която работя, фалира или ме гонят от работа и живея ситуацията със страх, че няма да си намеря друга работа и ще умра от глад или децата ми ще бъдат сполетени от тази участ.

Символичен конфликт е следният: дъщеря ми се омъжва за някой, който не печели много пари (според моите представи), т.е. за мен е „умрял от глад“.

ЗАТЛЪСТЯВАНЕ НА ЧЕРНИЯ ДРОБ, ЧЕРНОДРОБНА СТЕАТОЗА:

Конфликт: „Убиват ме“ – може да се дължи, защото вземам много медикаменти, които се филтрират от черния дроб и предполагам, че те ще ме убият.

„Тези лекарства ме убиват“ – може да подозирам, че някой иска да ме отрови (реално или символично).

„Човекът до мен ме убива, ме отравя“ – автоматично черният дроб запазва мазнини, за да се предпази от отравянето (реално или символично).

Друг емоционален конфликт, който може да увреди черния дроб, е духовността.

Имам съмнения относно моята вяра, за моето бъдеще. Имам вяра, но предизвиква в мен съмнения и ме кара да се чувствам празна, без духовна храна.

Друг потенциален конфликт е ако имам дисфункционално семейство, в което аз съм Спасителят. Изпитвам чувството: „Моето семейство изяжда черния ми дроб“, „Омръзнали са ми“. Така че „трябва да си създам твърде голям черен дроб“, за да издържам на трудните ситуации от ежедневието.

В родословното дърво трябва да се търсят всички истории, които представят по-горните примери и имат отношение с мен по дати или имена.

Черният дроб е щабът, откъдето се управлява цялата ярост и смелостта, с която живея: начинът, по който реагирам или се оплаквам от обстоятелствата около мен. В черния ми дроб са отразени всички критики, които получавам и реакциите, които използвам, за да се оправдавам и самозаблуждавам. Това са най-вътрешните ми реакции.

Тъй като черният дроб играе жизненоважна роля в координирането на различните функции на човешкото тяло, проблемите в този орган показват, че не координираш добре какво се случва в живота ти. Вместо да се адаптираш към събитията и хората, ги осъждаш, искаш да ги промениш, заяждаш се и обръщаш прекалено много внимание на това, което се случва в ума ти.

Всеки вътрешен гняв е индикация, че си пропуснал да се поставиш на мястото на другия и искаш винаги да си прав. Обиждаш се лесно. Черният дроб ти казва, че трябва да се свържеш със себе си и с това, което се случва около теб, преди да правиш бързи изводи. Както и че имаш всичко необходимо, за да се защитиш.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *