ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Направете си напитката на славянските лечители за железен имунитет

Сбитен – това е една незаслужено забравена напитка, популярна сред славянските лечители, която се пие за профилактика и лечение на различни заболявания

сбитен
Руската медна напитка сбитен може да се пие като лечебно средство и за удоволствие. Това е една отлична напитка, която е подходяща за хората, които имат тежка, трудна и многочасова работа, както и такива, които работят нощно време. Освен това, набитката на славянските лечители сбитен може да се използва като питие за цял ден на хора с хронични болести и такива, които са претърпели операция или химиотерапия.

Тази напитка стопля хората студените вечери и гаси жаждата в горещите дни. Има два начина да се приготви сбитен – единият е с алкохол, но спокойно може да минете и без него.

Лечебните свойства на напитката зависят от това, кои съставки използвате. Предлагаме Ви универсален вариант на напитката на славянските лечители, която може да ползвате и при болест, и при здраве.

Какво ще ви е необходимо, за да си приготвите сбитен?

1,5 литра вода
1 лимон
4 равни супени лъжици мед
4 пръчици карамфил
малко настърган корен от джинджифил
3 канелени пръчици

Как се приготвя сбитен?

Оставете водата да заври. Поставете канелата, карамфила и джинджифила.

Нека да къкри поне 5 минути. от време на време махайте пяната, която се образува. Изстискайте от лимона. Прецедете напитката. Добавете лимона и изчакайте да изстине.

Идва ред на меда. Ако искате да се получи по-сладко, добавете с една лъжица повече от указаното.

Сега вече трябва да оставите тази напитка да се овкуси и след това да започнете да я консумирате.

Има много варианти на това лечебно питие, популярно сред славянските лечители. Някои добавят мента, а други, които го ползват за удоволствие само, а и за малко лечение, слагат през лятото и бяло вино.

ВИТАМИН C с удължено освобождаване
ВИТАМИН C с удължено освобождаване, немско качество

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

От първия до “Направете си напитката на славянските лечители за железен имунитет

  1. Славянчето древно каза:

    Те славяните едно време са се сцепвали да дерат канела и да стържат джинджифил. Ама като непишете някоя глупост направо да ви се цхуди човек как успявате да го съчините

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *