ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

БОНАРТОС / BONARTOS

Съдържа глюкозамин, повидон, макрогол, магнезиев стеарат, хипромелоза, титанов диоксид, талк, пропилен гликол, полисорбат 80

Предназначение

бонартос
Бонартос е нестероидно противовъзпалително, прилагано при проблеми на колянната става

БОНАРТОС е нестероидно противовъзпалително и противоревматично средство. Продуктът се препоръчва най-често при ставна дегенерация на коляното. Сигнал за здравословния проблем обикновено е болезненият оток на коляното; пациентът изпитва болка и скованост при движение и е затруднен да понася специфични натоварвания като изкачване по стълби. Възможно е болката да се появи и при статични положения.

Как се приема

Този продукт е предназначен за дълготрайна терапия. Трайно облекчение може да се почувства след два-три месеца. Лечението не бива да се прекъсва при първите симптоми на подобрение.

Обичайната дневна доза БОНАРТОС е една таблетка дневно. Приема се с чаша вода по време на хранене; продуктът може да се приема и извън храненията.

Възможни нежелани ефекти

Терапията с БОНАРТОС може да предизвика алергични реакции – обриви, уртикария, оток на лицето и фаринкса, затруднено дишане и преглъщане, припадък. Ако някой от тези симптоми се прояви, незабавно търсете медицинска помощ!

При неволно предозиране може да се почувства замайване, главоболие, болки в ставите, гадене и повръщане, запек или диария. Този тип реакции се получават в отделни случаи и при спазване на дозировката.

В редки случаи се получават отклонения в показателите на кръвната захар, холестерол, чернодробни ензими.

Кога НЕ БИВА да се употребява

БОНАРТОС не се употребява при алергия към някой от компонентите.

БОНАРТОС не се препоръчва за деца и подрастващи под 18 години. Категорично е неприложим при деца под двегодишна възраст.

Рискови групи потребители, за които прилагането на БОНАРТОС се разрешава персонално, са диабетици, пациенти с хипертония, астма, сърдечно-съдово заболяване, с отклонения във функциите на бъбреците и черния дроб.

Продуктът не е подходящ за бременни и кърмачки.

Ако БОНАРТОС причинява замайване и влошена координация на движенията, пациентът не бива да шофира.

Този продукт не се приема при остра болка.

Взаимодействие с други медикаменти

Повишено внимание и индивидуална преценка за съвместимост са наложителни, ако пациентът трябва за приема тетрациклини или антикоагуланти, При одобрение на съвместяването системният медицински контрол е задължителен.

_

Усреднена цена в аптеките – 31 лв за опаковка от 30 таблетки

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *