БОДИЛАКС – хранителна добавка срещу запек и излишни килограми

Преди да посегнете към виаграта, опитайте тези натурални средства!

С всичкия шум и реклама около силденафил цитрата, по-известен под търговското наименование виагра, човек би помислил, че синьото хапче за безотказна ерекция е единственото решение за мъжете, които страдат от импотентност или еректилна дисфункция.

Импотентност и натурална виагра
Импотентност и натурална виагра

Това не е вярно, заявяват алтернативните лекари. Убеден съм, че някои натурални средства не отстъпват по ефективност и възстановяват ерекцията с тази разлика, че са много по-безопасни и определено по-евтини от виагра, казва д-р Джонатан Райт, диетолог. Преди да посегне към виагра, съветвам мъжът да опита някое от следните средства.

Съветвам най-вече мъжете, които вземат лекарства за сърдечно-съдови заболявания, да се доверят на натуралните алтернативи на виагра. Защото е известно, че коктейлът от нитратни медикаменти (нитроглицерин) и виагра предизвиква смъртоносно падане на кръвното налягане. Предлагам ви изпитани природосъобразни средства за подобряване на ерекцията.

АРГИНИН: натурална виагра

Виаграта блокира специфичен ензим (фосфодиестераза тип 5 или PDE5), който разрушава азотния окис – химическо съединение в тялото, който позволява пенисът да се напълни с кръв при ерекция. Аминокиселината аргинин е основният източник на азотен окис б организма, обяснява д-р Райт. Това означава ли, че приемът на повече аргинин е противодействие на еректилната дисфункция? Да, отговаря д-р Райт, вземането на суплементи с аргинин подобрява мъжката способност за ерекция.

Всъщност по-добре първо опитайте с аргинин, преди да посегнете към виагра. Защото това е натурална, безопасна субстанция, докато синьото хапче е медикамент със странични ефекти като главоболие, зачервяване на лицето, стомашни разстройства и смущения в зрението. Ако решите да вземате за подобрявате на сексуалната функция, д-р Райт препоръчва 3000 мг на ден. Ще минат 3 до 4 седмици, преди да настъпи резултат. Ако се нуждаете от допълнителна помощ, вземете ударна доза от 3000 мг непосредствено преди да се уедините с партньорката. Вземайте този суплемент само под лекарско наблюдение. Не вземайте аргинин в случай на генитален херпес или ако вземате хранителни добавки с лизин.

ГИНКО: при проблеми с кръвообращението

Гинко билоба е изпитано средство за подобряване на паметта чрез пълноценно оросяване на мозъка, но може да постигне същия ефект и с пениса, изпращайки еректилната дисфункция в архива на старите спомени. Вземайте 60 мг на ден и имайте търпение, защото минават от 2 до 6 месеца, преди да настъпи осезаем резултат.

Пътят на Тантра

Тантра йога се занимава с техники за подобряване на сексуалната практика с цел да се генерира енергия за духовни практики, казва Чарлз Мюр, директор на Училището по Тантра йога в Уайлуку, Хавай.

Някои техники учат мъжа да прави любов без ерекция и междувременно да получи ерекция. Повечето мъже смятат, че ако нямат ерекция не могат да правят секс, казва Мюр. Но тези техники подобряват притока на кръв и енергия към пениса и така предизвикват ерекция.

Но не се тревожете, ако не получите ерекция, докато изпълнявате тези техники. Просто се отдайте на преживяването. Предлагам ви две от изпитаните практики на Чарлз Мюр.

ЙОГА: задържане на жезъла

При тази техника единият партньор държи пениса с пръсти или с цяла ръка и го движи като жезъл, потривайки нежно главичката по устните на вагината, най-вече около клитора, обяснява Мюр. Стимулацията и контактът с вагината на вашата любима много бързо възпламенява ерекция, но ви уверявам, че и мекият пенис може да достави голямо удоволствие на жената. При тази техника трябва да се използва лубрикант, за да се избегне триенето и да се увеличи насладата.

Той добавя, че жената може да изпита голямо сексуално удоволствие от поемането на активната роля в тази техника, като държи пениса и го движи така, както й е приятно.

ЙОГА: тупкащо удоволствие

Друга техника с ръка е да потупвате пениса до клитора и устните на вулвата, разкрива Мюр. И тук, движението се изпълнява от мъжа или жената, като партньорът държи пениса като диригентска палка и изпълнява ритмични потупвания, като постепенно увеличава темпото, редува нежни и твърди докосвания със свобода на въображението и страстта. Тази техника може да се прилага с мек или твърд пенис, добавя той.

Изглед на опаковката на продукта VigRix Turbo, Вигрикс турбо
ВИГРИКС ТУРБО – Увеличава издръжливостта и сексуланата активност. Подкрепя ефективно лечението на еректилната дисфункция.

виагра

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *