Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Отслабване с 18 килограма, благодарение на един прост трик

Кати Мей е майка на две деца и бивша собственичка на 22 излишни килограма – просто невероятно отслабване

отслабване
Рецепта за отслабване

Тя пробвала различни начини за отслабване след втората бременност, но всичко било напразно. След време решила просто да посещава курсове по йога, където просто да релаксира, а ако успее и да отслабне, това ще е бонус за нейните усилия.

Именно на курсовете по йога младата майка от Ливърпул се запознала с една жена, която споделила нейния начин на отслабване. Този начин се оказал изключително прост и ефективен, и помогнал на Кати да се раздели с 18 излишни килограма сами за месец и половина.

И така, какво трябва да направите, за да отслабнете и вие? трябва ли да ходите на йога? Не е задължително, въпреки, че е желателно. За да започнете да отслабвате трябва да изпиете чаша топла вода, а след това да пасирате един банан, да добавите малко джинджифил в него и да го хапнете на закуска. След това трябва да изпиете още една чаша вода, но този път водата трябва да е студена. Много е важно да консумирате банан с топла вода всеки ден. Тази вкусна и ефективна комбинация ще засили метаболизма ви и ще ви помогне да отслабнете много по-бързо и по-ефективно, и най-важното е, че вие ​​ще продължите да отслабвате, дори и след като престанете да закусвате с банан и топла вода.

златно чудо N14
ЗЛАТНО ЧУДО за отслабване

Можете да ядете каквото си искате за другите хранения, но също така е изключително важно за вас да не хапвате нищо след 18:00.

Можете да ядете банан и да пиете чаша топла вода, като заместител на едно хранене между закуските. Можете да си направите разтоварващ ден с банани и вода, като за целта не трябва да изяждате повече от три банана за целия ден. Консумацията на поне два литра течност през тези разтоварващи дни е задължителна.

псилиум фибри
Псилиум фибри за отслабване

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *