Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Мигновен лек при болки в ухото

Ще ви избави от болката за броени минути

Всички знаем колко неприятни са болките в ухото. Обикновено те се появяват в резултат на други вирусни заболявания и може да продължат с дни.

Съществува изпитана народна рецепта от прашните тефтери на нашите баби, която е в състояние да ви избави от болките в ухото за раз време.
Наситнете две скилидки чесън и ги добавете към ¼ ч.ч. зехтин.
Затоплете сместа на водна баня за около три минути, след което я отдръпнете от котлона и я оставете да се охлади.

Ще ви избави от болката за броени минути
Ще ви избави от болката за броени минути

Прецедете получената смес. Затопляйте я леко всеки път, преди да я използвате. Капвайте в болното ухо по две капки от тази лечебна смес и останете в легнало положение поне една-две минути, за да може да се усвои.
Повтаряйте тази процедура два-три пъти дневно, докато болката отшуми напълно.

Ще ви предложим и още един лек срещу болки в ухото, който вероятно ще ви се стори доста странен, но пък е с доказано действие.
Трябва ви само едно листо от прясно зеле. Откъснете малко парче от него и го поставете в ухото. Ако ви е страх, можете да наложите парче зелев лист върху ухото и да го оставите да престои поне 30 минути.

Този лек често пъти се използва в Италия и е с доказано действие.
Зелето изтегля успешно болката. Освен това може да се приложи като компрес при подути крайници, разширени вени, болки в гърдите в резултат на кърмене и за какво ли още не, пише zajenata.bg.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *