Начало / Здравето от А до Я / Болести на нервната система и мозъка / Чудо! Целувка на папата излекува бебе от мозъчен тумор!


Чудо! Целувка на папата излекува бебе от мозъчен тумор!

Според публикувана статия във вестник „CBS Филаделфия“, римският папа изцелил с целувката си малко момиченце с тумор в мозъка. По време на знаменитото си посещение в САЩ, което се проведе през септември и продължи шест дни, Франциск посети и Филаделфия. Тук според традицията той целунал по челото и малката Джиана, която страдала от неподлежащ на оперативно лечение мозъчен тумор.

бебе

Бебето Джиана, сн. CBS Филаделфия

Вярата в чудеса и справедливостта ни помагат да живеем. А за хората, които вярват в Бог, чудото е закономерно явление. Разбира се, посещението на такъв човек като папа Франциск няма как да премине без знаменателни събития.

По време на посещението на папата в САЩ Джиана е била тежко болна. Но скоро родителите й разбират, че дъщеря им е започнала рязко да се подобрява. Кристен Масиантонио, майка на малката героиня, свързва чудотворното изцеление на дъщеря си с благословията на папата.

През август лекарите откриват на момичето тумор на мозъчния ствол. Тази диагноза при малки деца обикновено е равнозначна на присъда. Момичето страда от умствено изоставане, кривогледство и други физически увреждания. Един месец след посещението на Франциск Джиана преминава планирани изследвания с повторен ядрено-магнитен резонанс на главата. За удивление на лекарите и родителите на новата снимка не се вижда тумор, а са останали само две малки кисти.

мозъчен тумор

Чудотворно изцеление

Момиченцето наистина има всички шансове да оздравее. Родителите казват, че дъщеря им е станала по-активна, движи се повече и е започнала да различава предметите. Лекарите дават добра прогноза, но засега не обясняват причините за възстановяването.

Визитите на папата, в който й да е град, винаги са придружени от масови приветствия на хората. Ако папата забележи в тълпата някое дете, винаги се старае да му даде благословията си и да го целуне по челото. Това се е случило и с Джиана.

Благословията и целувката на папата са истински подарък за католиците. Събитие, което се помни за цял живот. Тя дава на хората увереност, че Бог винаги ще ги защитава и ще ги избави от болестите.

Оценете статията
Оценка от гласували

Внимание! Материалите в Лекува.нет може да се използват само с публикуване на активен линк към оригиналния текст!

Отговори

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *

*

Избрано за теб