ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Уникалната лечебна смес на Мохамед бен ги-Бнтар – арабски лечител и ботаник

Мохамед бен ги-Бнтар е прочут арабски лечител и ботаник

билки арабски
Живял е през 12-ти век. Пътувал е много из земите на Саудитска Арабия и днешна Сирия. Помагал е на болните, като сам е правил различни смески и билкови лекарства.

Лечебната смес, или по-скоро – лечебната паста, която ви предлагаме днес, е рецепта популярна в арабския свят. Съставките, макар и екзотични, могат да се намерят и в нашите магазини.

Рецептата на Мохамед бен ги-Бнтар помага на крехкото тялото да добие сили, съдейства за възстановяването на имунната система, подобряване на енергийната сила, отървава тялото от всякакви възпалителни процеси, включително въздейства и върху раковите клетки. Тази смес увеличава съдържанието на левкоцитите в кръвта, които са от основно значение за борбата срещу всякакви възпаления и вируси в тялото ни.

Рецептата е предназначена за тези, които са небрежни към здравето си, пациенти, които са на дългосрочно лечение (химиотерапия) или които чувстват умора и липса на енергия. Лечебната паста е и мощен афродизиак.

Противопоказания за използване на пастата – алергия към някои от съставките на препарата.

Съставки:

– Хубав мед – 850 гр.
– Семена от черен кимион /цели/ – 3 супени лъжици
– Джинджифил (на прах) – 1 супена лъжица
– Куркума – 2 супени лъжици
– Семена от магарешки бодил – 4 супени лъжици
– Гроздови семена – 3 супени лъжици
– Прашец пчелен – 5 с.л.
– Малко пчелно млечице (около една чаена лъжица)
– Карамфил – 1 ч.л.
– Черен пипер – 0,5 ч.л.
– Кориандър – 0,5 ч.л.
– Кокосово масло – 1 ч.л.
– Анасон – 1 ч.л.
– Шафран – 1 ч.л.
– Канела – 0,5 ч.л.
– Кимион – 1 ч.л.
– Лимонена киселина – 0,5 ч.л.
– Кардамон – 1 ч.л.
– Няколко щипки ванилия на прах

Всички съставки се слагат в подходящ съд и се разбъркват с дървена лъжица. След това се прехвърлят в стъклен буркан и се съхранява на студено (в хладилник).

Яжте 1 супена лъжица 2 пъти дневно преди хранене сутрин и вечер. Следващата доза от тази ориенталска лечебна паста трябва да се вземе след 10-дневна почивка.

Пациентите с рак и хепатит С трябва да разтварят лъжицата от тази паста в отвара от корени на бял оман, защото тя има противовъзпалителен и лечебен ефект и помага за прочистване на организма от ракови клетки и вируси.

Как се прави отвара от бял оман? Вземете 1 супена лъжица от стрити корени от бял оман и изсипете 2 чаши вряща вода, сложете на слаб огън и оставете да къкри за 15-20 минути. Прецедете и можете да пиете. За един прием се взима 1/3 чаена чаша.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *