Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

3 рецепти за прочистване на кръвоносните съдове на академик Болотов

С времето кръвоносните съдове губят своята еластичност

kravonosni sadove Това влошава общото здраве на организма и по-конкретно състоянието на сърдечносъдовата система. Така се повишава и риска от тежки инциденти.

Укрепването на кръвоносните съдове и увеличаването на тяхната пропускливост подобрява кръвообращението и общото здравословно състояние. Това е необходимо не само за профилактика на атеросклероза и хипертония, а и за предпазване от хронична умора, главоболие, излишни килограми.

BOLOTOV
Академик Борис Василиевич Болотов

Природните средства за повишаване еластичността на кръвоносните съдове са напълно достъпни, а лековете се приготвят много лесно.

Известният в цял свят украински учен академик Борис Василиевич Болотов е роден през 1930 година в семейство на руски работник. В ученическа възраст става ясно, че има силно биополе. След време бъдещият академик започнал да помага на селяните като полагал ръка върху болните места. Съветската влас забранила на младия Борис Болотов да използва дарбата си, но това не го отказало да събира още знания, с които да помага на хората след време.

За прочистване на кръвоносните съдове академик Борис Василиевич Болотов често използва следната класическа рецепта. Смесете по 1 ч.л. лимонов сок, мед и зехтин и изпийте на гладно. Курсът трае 10 дни. Друг вариант е да разтворите 1 ч.л. мед и сока от половин лимон с 3/4 чаша преварена топла вода. Пийте преди сън в продължение на 10 дни.

Ето още две рецепти за прочистване на кръвоносните съдове от руския учен.

В една част /чаена чаша/ мляко се добавят 5 части прясно сварен черен чай. Тази напитка се приема на всеки 2 часа. Процедурата се извършва в продължение на 3-5 дни. По време на прочистването с тази смес е добре да се въздържате от приема на нездравословни храни. Задължително поне един от тези 5 дни трябва да приемате само напитката от мляко и чай.

И за последната рецепта ще са ви нужни 1 супена лъжица стрит валериан корен, 2 супени лъжици плод от глог, който предварително е изсушен и стрит, мед и 2 супени лъжици семена от копър. Всички съставки, без меда, се заливат с литър и половина гореща вода и се настояват за през деня. Приемайте по една супена лъжица от този лекарствен еликсир половин час преди хранене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

От първия до “3 рецепти за прочистване на кръвоносните съдове на академик Болотов

  1. Pingback: Как се прави лечебен квас по рецептата на академик Болотов (при проблеми с черния дроб и хормоналния баланс) - Най-любопитните новини от Бъл

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *