ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Вълшебна рецепта за проблеми със синусите и главоболие

Проблемите със синусите и главоболието могат да бъдат излекувани с тази вълшебна смес на Фьодор Радушкин, роден в едно от предградията на Москва

проблеми със синусите Гражданинът Радушкин имал сериозни проблеми със синусите, и най-вече с болките в главата, които са следствие от проблемите със синусите. Онзи, който не е имал подобни болки, онзи, който не познава главоболието, което болните синуси причиняват, е благословен от Бога. Това е написал Фьодор Радушкин в една от многото здравни групи във фейсбук, в които хората споделят рецепти от народната медицина. По този начин рецептата на Радушкин станала изключително популярна. Много хора направили и приложили лесното лечение на Фьодор Радушкин, и по този начин се спасили от онова, което синузитът причинява на здравето.

С идването на зимата идват и студените дни и страданията на хората, като московчанинът Радушкин, които имат проблеми със синузит, последван от главоболие. Това главоболие понякога може да бъде толкова силно, че дори и най-силните медикаменти не могат да помогнат.

Затова, вместо да страдате и да провеждате скъпи и неефективни лечения, опитайте се да подобрите здравето, използвайки естествени средства. Понякога това е по-добрият вариант, отколкото да бъдете отровени от продуктите, предлагани от фармацевтичната индустрия. Ефективността на това лекарство смая не само потребителите във фейсбук, които са прочели рецептата на Радушкин, но и официалната медицина.

Една стара гръцка поговорка казва: Репичките струват толкова, колкото струва оловото, цвеклото – колкото среброто, а хрянът е с цената на златото.

Основната съставка на рецептата, която ви предлагаме, е хрян. За ползите от хряна сме писали и друг път.

Ето и начина, по който се забърква вълшебната смес:

Настържете пресен корен от хрян и го залейте с домашен ябълков оцет. Поставете сместа в буркан и плътно я затворете. Съхранявайте сместа в буркана в продължение на десет дни при стайна температура и периодично разклащайте.

Начин на употреба:

След като сместа стои десет дни, на няколко пъти през деня отворете буркана и вдишвайте парите в продължение на пет минути. Използвайте течността като сложите от нея върху чиста марля. Сложете марлята върху тила или челото и прекарайте нощта с този компрес. Лечението продължава пет дни, и е напълно достатъчно за решаване на проблемите с синусите и с главоболието.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *