Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Тези бабини илачи гарантирано помагат при артроза!

Да се настърже 1 черна ряпа, да се сложи в съд, който добре се затваря и да се залее с 1 л. вино. Всеки ден по няколко пъти съдът да се разклаща. След 2 седмици течността да се прецеди 2 пъти през двойна марля. Сутрин на гладно да се изпиват по 100 г. Трябва без прекъсване да се вземат 3 дози. Почива се 3 месеца и лечението се повтаря.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 80 г кори от бяла върба и стръкове от червен кантарион и по 40 г корени от бял оман, корени от гръмотрън и стръкове от хвощ. 2 с. л. от сместа се заливат с 500 г вряща вода. Ври 5 мин. на тих огън и след изстиване отварата се прецежда. Пие се по 100 г 4 пъти дневно преди хранене. Лечението продължава 3 месеца.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 40 г дръжки от вишни, листа от коприва, корени от репей, коренища от пиреи и 30 корена от гръмотрън. 2 ч. ч. от сместа се заливат с 500 г вряща вода. Врат 10 мин. на тих огън и след изстиване отварата се прецежда. Пие се 3 пъти дневно по 200 г преди ядене.

Смесват се и се разбъркват внимателно 20 г листа от мечо грозде и по 30 г листа от бреза, коренища от пиреи, плодове от хвойна, корени от гръмотрън, и цвят от иглика. 1 с. л. от сместа се залива с 500 г вряща вода. Ври 5 мин. на тих огън и след изстиване отварата се прецежда. Пие се по 1 винена чаша 4 пъти дневно преди хранене.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 50 г корени от репей и корени от пирей, по 30 г дръжки от вишни и корени от гръмотрън и 20 г листа от бреза.2 с. л. от сместа се заливат с 500 г хладка вода. Ври 10 мин. на тих огън и след изстиване отварата се прецежда. Пие се по 1 винена чаша 4 пъти дневно преди хранене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *