ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Билки и други алтернативни методи за премахване на плантарни брадавици (кокоши трън)

Билки и другите алтернативни методи за премахване на кокоши трън са пред вас и можете да ги използвате, когато пожелаете!

 

Кокоши трън

Стъпалото ви е обсебено от дяволско изчадие и спасението няма да бъде лесно. Да, плантарните брадавици (брадавица върху ходилото на крака, позната още като кокоши трън) са нещо като обсебване. Вирусът, който образува брадавиците, е подъл нашественик, който превзема гените (ДНК) и ги принуждава да произвеждат нови вируси и клетки, носители на вируса. Той дори принуждава тялото да захранва брадавицата с кръвоносни съдове и нервни окончания.

Вследствие на което ви излиза бладавица, която се покрива с рогова тъкан. Може да бъде малка колкото глава на топлийка или голяма колкото монета. Осеяна е с малки кафяви, черни или червени точици, които са кръвоносните съдове. Може да бъде една или цяло ято, като обикновено се появява върху възглавничката или петата, превръщайки ходенето в болезнено мъчение. Лекарят може да премахне брадавицата, но няма гаранция, че тя няма да се завърне. Всъщност обикновено става точно така, защото вирусът живее в тялото и очаква сгоден случай да инфектира отново крака.

По тази причина единственият ефективен начин да се отървете от плантарните брадавици веднъж завинаги е да засилите вашата имунна система, казват алтернативните специалисти.

ЧЕСЪН: стопява брадавицата за 10 дни

Налагането на плантарните брадавици с чесън ще ги стопи, уверява Андреа Мъри, дипломиран рефлексолог и билкар. Преди лягане счукайте една скилидка чесън, наложете брадавицата и покрийте с лейкопласт. Обуйте отгоре чорап. На сутринта свалете превръзката и почистете мястото.

До няколко дни трябва да забележите свиване на брадавицата, а след 10 дни до две седмици тя ще изчезне напълно, казва Мъри. Ако брадавицата не изчезне до 3-4 месеца, преустановете лечението.

ЧАЕНО ДЪРВО: за да си стъпите на краката

Етеричното масло от чаено дърво притежава мощни противовирусни свойства и ще ви спаси от плантарните брадавици. Нанасяйте няколко капки на ден. Ако брадавицата не изчезне до 3-4 месеца, преустановете терапията.

ВИТАМИН С: за имунитет

За укрепване на имунната система вземайте 1000 мг витамин С, който има силно изразени противовирусни свойства.

АСТРЛГАЛУС: полезна билка

Астрагалусът е една от най-добрите билки за подсилване на имунната система и борба с плантарните брадавици. Следвайте препоръчителната дозировка на продукта.

ХОМЕОПАТИЯ: правилният избор

Хомеопатичните препарати от западна туя (Thuja occidentalis) и антимонов трисулфид (Antimonium crudum) помагат за премахване на плантарните брадавици. Ако брадавицата кърви, когато я миете, опитайте с азотна киселина. Вземайте съответния препарат с потенция 6СН и следвайте препоръчителната дозировка. Преустановете лечението след изчезване на брадавицата.

КОГА ДА ПОТЪРСИТЕ ЛЕКАРСКА ПОМОЩ?

Ако не успеете да премахнете плантарните брадавици с природни средства и ги имате от две или повече години, причиняват ви болка или кървят, отидете при лекар. Най- ефективните методи за отстраняване на брадавиците са с течен азот (който я замразява и убива, така тя пада сама) или с хирургически лазер. Не посягайте към свободно продаваните в аптеките капки салицилова киселина, за да се справите с брадавицата сами, защото може да увредите кожата на стъпалото. Ефективното алтернативно лечение е да потърсите лекар хомеопат, който да ви предпише хомеопатичен препарат според потребностите на вашия организъм. Въпреки че обичайната практика е друга, някои лекари приготвят индивидуален хомеопатичен препарат на основата на тъкан от собствената ви брадавица.

Антимикодерм
Антимикодерм е натурален продукт за лечение на гъбички!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *