Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Защо здравият гръбнак е основен извор на енергия?

Древните лечители са обръщали голямо внимание на здравето, профилактиката и лечението на гръбначния стълб

grybnak Според философията на Изтока, по дължината на гръбначния стълб е разположен енергийният генератор на тялото и голяма част от енергийните центрове – чакрите.

Гръбначният стълб е отговорен за запазването на органите и тъканите на тялото в тяхното естествено положение и състояние, в което те могат да функционират пълноценно.

Ето защо здравият гръбначен стълб е ключът към вашето здраве!

При всички гръбначни изкривявания органите не само променят своята правилна позиция, но също така променят и своята форма, която се деформира. Ако това се отнася до органите, които осигуряват енергия на организма (бъбреците и матката), в организма ще има остър недостиг на енергия. Този дефицит влияе пряко върху всяка клетка!

Преместването на матката надолу (птоза) почти винаги се случва след раждането. Но изкривеният гръбнак също може да повлияе за появата на птоза на матката, без жената да е раждала.

За съжаление, изкривяване на гръбнака се среща много често и при децата, които запазват това положение на гръбнака почти през целия си живот.

И така – какво трябва да се направи?

Lekuva.net отговаря – да се погрижите за здравето на гръбнака.

Днес ще ви дадем две предложения за това.

Първата препоръка е да си вземете гимнастическа топка. Голямата гимнастическа топка може да ползвате дори когато гледате телевизия, или четете. Когато се разпъвате върху нея, това оказва благотворно влияние върху гръбнака. С голямата гимнастическа, или медицинска топка, както я наричат някои, вие може да правите най-различни упражнения, които лесно може да откриете онлайн. Само след три или пет дни интензивни упражнения, вие ще наместите гръбначния стълб в неговата правила позиция.

Втора препоръка е да правите упражнения на лост. Дали това ще става у дома, пред блока или във фитнес залата, е без значение.

Добре е всеки ден да висите на лоста от 15 до 30 секунди – в самото начало и това е достатъчно. Необходимо е да се прави това упражнение в продължение на поне една седмица, за да почувствате ефекта. Първоначално гръбнака е в състояние на стрес, но след това ще започне да се отпуска.

Тези две препоръки ще помогнат не само на гръбначния стълб, но и на всички органи в тялото, които са зависими от неговото правилно положение.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *