ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Изчистете мазнините от тялото с вълшебната напитка на Доктор Оз

Едва ли има жена по света, която да не знае кой е Доктор Оз

limon Днес ви предлагаме да изчистите мазнините с вълшебната напитка на Доктор Оз, която се прочисти тялото ви, и най-вече артериите от мастни натрупвания.

В типичния си стил Доктор Оз ни предоставя вкусна и изпитана рецепта, за напитка, която ще направи нашия ден още по-хубав. Тук трябва да кажем, че макар предаванията му да се следят предимно от жени, неговите рецепти могат да се използват и от мъже.

Какво ще ви е необходимо, за да направите напитката за изчистване на мазнините от тялото?

– 1 кг лимони
– 400 грама корени от целина
– шепа спанак
– 2 връзки магданоз
– преварена вода

Разбийте всичко в блендера, като предварително сте почистили спанака и сте нарязали магданоза, заедно с дръжките. Лимоните се смилат с корите. Много по-добре ще е да ползвате лайм, вместо лимони, стига да може да намерите.

Когато сместа стане готова, може да разредите с преварената вода. Гъстотата на тази напитка трябва да е такава, че да може да се пие. За онези, които не могат да понасят киселия вкус, Доктор Оз предлага да подсладят с мед.

Пийте по 200 мл на ден от тази напитка, три пъти дневно, преди хранене. За да се усети ефекта, прочистващата смес трябва да се пие не по-малко от 3 месеца.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *