ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

БЕНОСЕН / BENOSEN

Съдържа хмел, L-теанин, валериан,микрокристална целулоза, силициев диоксид, талк, дикалциев фосфат, хидроксипропил целулоза, карбоксиметилцелулоза, магнезиев стеарат, оцветители

Предназначение

беносен
Беносен подобрява качеството на съня

БЕНОСЕН е продукт на растителна основа, чийто прием скъсява фазата на заспиване и подобрява качеството на съня. Биоактивните компоненти в състава му неутрализират напрежението от дневния стрес, балансират и отпускат нервната система и подпомагат прехода от будно състояние към сън. За разлика от синтетичните медикаменти с подобно приложение, БЕНОСЕН не води до привикване при продължителна употреба. В деня след използването му е обичайно състояние на бодрост, лесно събуждане и добра концентрация.

Комбинацията от хмел, валериана и L-теанин активира т.н. мозъчни алфа-вълни, които действат успокояващо и способстват за затихване на активната мозъчна дейност. Съставката L-теанин играе ключова роля и във фазата на събуждането, като предпазва от обичайната сънливост, отпуснатост и липса на тонус след прием на други сънотворни.

Как се приема

Стандартната доза е една-две таблетки дневно, приети наведнъж вечер, половин час преди лягане. Приемът на БЕНОСЕН трябва да бъде предхождан от спокойни занимания, а вечерята да бъде лека, достатъчно ранна и съдържаща т.н. бавни захари: картофи, ориз, макарони, плюс зеленчуци.

Препоръчваната доза не бива да се увеличава с цел по-ефективно въздействие.

Възможни нежелани ефекти

Няма съобщени

Кога НЕ БИВА да се употребява

БЕНОСЕН не се препоръчва при опасения от реакции на непоносимост.

Продуктът не се прилага при деца.

БЕНОСЕН не е подходящ за бременни и кърмачки.

Взаимодействие с други медикаменти

Не се препоръчва паралелен прием на БЕНОСЕН със синтетични успокоителни, транквилизатори, миорелаксанти и антидепресанти поради опасност от усилване на ефектите, въздействие с непредвидими последици върху централната нервна, сърдечно-съдовата и/или дихателната система.

Въпреки че БЕНОСЕН се набавя без рецепта, консултацията с личния лекар за режим и продължителност на приема е препоръчителна – или задължителна в случаите, когато потребителят приема дългосрочно медикаменти за друго заболяване.

Усреднена цена в аптеките – 9 лв за опаковка от 20 таблетки или 17 лв за опаковка от 40 таблетки

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *