ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Чудна лечебна рецепта за спиране на метастазите!

За да се спре разпространението на метастазите, народната медицина предлага разнообразие от инструменти и техники. Има чудесни резултати от лечението на коварното заболяване.

Рецепта против рак
Рецепта против рак

Ракът в повечето случаи се развива много бавно. Но когато броят на раковите клетки достигне определен размер и те получават питателни хранителни вещества, придобиват способността бързо да се разрастват и да проникват в околните тъкани и органи. На този краен етап метастазите се разпространяват много бързо в целия организъм.

Винаги такава диагноза звучи като смъртна присъда, предизвиквайки чувство на безнадеждност и отчаяние, както и безсънни нощи. Има ли изход? Народната медицина се опитва от край време да отговори на предизвикателствата на рака. Тук ви представяме рецепта, която е помогнала на много хора за спиране на метастазите.

Необходимо е да вземете 300 мл пресен сок от тригодишно алое. Седмица преди това не трябва да се полива. Добавете 100 мл сок от живовляк, 200 мл лимонов сок, 300 гр. мед, 500 мл домашна ракия двоен препек. Трябва да смесите по 1 чаена лъжица от следните билки: здравец листа, невен цветя, водна леща (Lemna minor) стебла и жълтениче цветя. Запарват се в 100 мл вода за 10 минути и се прецежда. Добавя се още 50 мл настойка от пелин и 100 мл екстракт от брезова гъба (бефунгин).

Всичко се смесва и се оставя да преседи 2 седмици на стайна температура. След това се взема по 1 супена лъжица 15 минути преди ядене 3 пъти на ден докато свърши дозата. Този курс на лечение може да се прави 2 пъти в годината.

витамин B17
Витамин В17 вече е достъпен и у нас!
поръчай витамин B17
Поръчай оригиналния витамин B17

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *