ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Изумително – формата на ушите показва болестите ви!

И така, разгледайте внимателно ушите си и сравнете наблюденията си с други симптоми на тялото! Прочетете по-долу и, ако е необходимо, отидете на лекар.

Ушите говорят за болестите ни
Ушите говорят за болестите ни

Ушите с правилна форма, доста големи, еднакви по размер предполагат добра наследственост и достатъчен запас от резервни сили на организма.

Твърде горещи или червени уши (дори и ако симптомите се появяват внезапно и за кратко) показват склонност към хипертония и съдови нарушения в нервната система. Хората с горящи ушите често са склонни към агресия и бърз отговор на външни промени.

Студени и бледи уши показват дисфункция на вегетативната нервна система, което е сигнал за понижено налягане, обща слабост и намаляване на активността на мозъка.

Синкав цвят на ушите може да означава сърдечна недостатъчност (дори ако други признаци все още не се забелязват), или заболявания на белите дробове и бронхите.

Сериозно трябва да предупредим тъмните червени и сини уши, което се случва при заболявания на стомаха и червата, панкреаса и черния дроб.

При общо изтощение, склонност към атония на червата и други проблеми с големите и малките черва, кожата на ушите може да стане лъскава с кафяви или тъмно червени петна (сигнал за смущения на минералния баланс в организма).

За много физическа сила и добро здраве говори квадратната форма на ушите. Но това може да е сигнал за агресивността на човека с такива уши.

Удължени и остри уши показват голямо трудолюбие и повишени запаси от вътрешни сили. Също така, тази форма може да бъде признак за невероятни умствени способности.

Колкото по-голяма, по-дълга и по-дебела е меката част на ухото, толкова по-добро е здравето.

Естественият цвят на кожата на ухото и неговата хармонична форма показват спокоен и трудолюбив човек.

Когато предната част на ушите има много бръчки, е важно да се обърне внимание на храненето – това е знак за изтощено тяло.

Меката част на ухото, ако е като възглавница (същата мека и плътна), казват, че човекът с такива уши има склонност към затлъстяване или намалена умствена дейност.

Гънките и бръчки по ушите показват предразположеност към проблеми със сърцето и кръвоносните съдове, включително атеросклероза, инфаркт и диабет.

За общото изтощение на организма може да се съди, ако ушите се изтънели. Също дисхармоничните форми, особено ако са с не-еднородна повърхност на уплътнението. Такава повърхност понякога се наблюдава при хора, склонни към онкологични заболявания.

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *