Квас от цвекло – лекарствен балсам Номер 1!

Квасът от цвекло без мая може да се справи дори с хипертонията

квас Напитката от квас е способна да победи хипертонията, да подобри обмяната на веществата в организма и дори да се справи с камъни в бъбреците и омазняване на черния дроб. Квас от цвекло – това е една древна рецепта. Лекарствен балсам с превъзходно качество.

Полезните свойства на захарно цвекло не оставят съмнение. Този зеленчук пречиства кръвта, улеснява работата на черния дроб, нормализира работата на червата и дори увеличава хемоглобинa!

Ние ви предлагаме да си направите квас от цвекло без мая. Ако го използвате достатъчно често вие ще очистите организма от всичко ненужно и ще помогнете на вътрешните органи да работят без прекъсване. Освен това, свежият вкус на квасът от цвекло е уникален…

Необходими съставки:

1 средно цвекло
2 литра вода
4 супени лъжици захар
1 остаряла кора от ръжен хляб /от целия хляб, по възможност да е наистина ръжен, а не просто оцветен/

Начин на приготвяне:

Изчистете и нарежете цвеклото на малки парченца.

Поставете нарязаното цвекло в стъклен буркан, залейте го с вода, добавете захарта и парчетата корички от ръжен хляб.

Покрийте буркана с тензух и го оставете на тъмно и хладно място в продължение на 3-4 дни. След като напитката ферментира се налива в бутилка с плътно затварящ се капак и се съхранява в хладилник.

Квасът от цвекло съдържа ценни минерали: рубидий и цезий, които помагат на тялото да се бори хипертонията. Напитката съдържа витамини C, PP и група Б. Ние препоръчваме да се приема 2-3 пъти на ден половин час след хранене.

Нищо чудно, че този лековит балсам е добре оценен от всеки, който го е ползвал. Хората, които са го употребявали редовно веднага се чувстват по-добре,Възхода на силите и подобряване на всички системи в тялото е гарантиран!

Квасът от цвекло ще помогне за предотвратяване на много сериозни здравословни проблеми. Препоръчайте на приятелите си това полезно средство за възстановяване на здравето!

Оценете статията
Оценка 3.5 от 13 гласували

Това ще ви помогне

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.