Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Квас от цвекло – лекарствен балсам Номер 1!

Квасът от цвекло без мая може да се справи дори с хипертонията

квас Напитката от квас е способна да победи хипертонията, да подобри обмяната на веществата в организма и дори да се справи с камъни в бъбреците и омазняване на черния дроб. Квас от цвекло – това е една древна рецепта. Лекарствен балсам с превъзходно качество.

Полезните свойства на захарно цвекло не оставят съмнение. Този зеленчук пречиства кръвта, улеснява работата на черния дроб, нормализира работата на червата и дори увеличава хемоглобинa!

Ние ви предлагаме да си направите квас от цвекло без мая. Ако го използвате достатъчно често вие ще очистите организма от всичко ненужно и ще помогнете на вътрешните органи да работят без прекъсване. Освен това, свежият вкус на квасът от цвекло е уникален…

Необходими съставки:

1 средно цвекло
2 литра вода
4 супени лъжици захар
1 остаряла кора от ръжен хляб /от целия хляб, по възможност да е наистина ръжен, а не просто оцветен/

Начин на приготвяне:

Изчистете и нарежете цвеклото на малки парченца.

Поставете нарязаното цвекло в стъклен буркан, залейте го с вода, добавете захарта и парчетата корички от ръжен хляб.

Покрийте буркана с тензух и го оставете на тъмно и хладно място в продължение на 3-4 дни. След като напитката ферментира се налива в бутилка с плътно затварящ се капак и се съхранява в хладилник.

Квасът от цвекло съдържа ценни минерали: рубидий и цезий, които помагат на тялото да се бори хипертонията. Напитката съдържа витамини C, PP и група Б. Ние препоръчваме да се приема 2-3 пъти на ден половин час след хранене.

Нищо чудно, че този лековит балсам е добре оценен от всеки, който го е ползвал. Хората, които са го употребявали редовно веднага се чувстват по-добре,Възхода на силите и подобряване на всички системи в тялото е гарантиран!

Квасът от цвекло ще помогне за предотвратяване на много сериозни здравословни проблеми. Препоръчайте на приятелите си това полезно средство за възстановяване на здравето!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *