ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Пийте една седмица от водата Соле и се насладете на невероятния ефект

Само седем дни, в които сте пили от водата Соле, са достатъчни, за да станете свидетели на чудото, което тя ще направи с вашето здраве!

sole Повечето хора асоциират думата „сол“ с нещо вредно и неособено здравословно. Но това не важи за нерафинираната сол. В Индия тя е известна със силно детоксикиращите свойства, които има, както и с подкрепата, която йогите получават от водата с нерафинирана сол. Когато йогите дълго време гладуват, те имат нужда от нещо, което да поддържа равновесието в организма им, а именно – вода с нерафинирана сол.

Пиенето на смес от нерафинирана сол и вода помага да се забави процеса на абсорбция на вода. Също така този метод е добър за храносмилателната система, защото стимулира интензивното отделяне на киселините и ензимите, необходими за разграждането на вредните вещества в организма ни. Естественото прочистване на организма ни е най-добрият начин да останем дълго време здрави. Нерафинираната сол поддържа нивата на кръвната захар в нормални норми, помага на метаболизма и пази костите здрави.

Как да си направите водата Соле?

1.2 литров буркан с винтова капачка се изсипва толкова нерафинирана сол, колкото да запълни 1/3 от буркана.

След това напълнете буркана с филтрирана или изворна вода. Трябва да останат едни 5 см. свободни до ръба на буркана. Затваря се с марля, домакинска хартия или нещо друго, но не и с метална капачка. Разбърква се преди да се затвори, и се остава за 24 часа. Ако след този период има все още неразтворена сол, може да добавите още малко солни кристали. Малко след това водата е готова за употреба.

Тази вода има антибактериални и антигъбични свойства, и поради тази причина няма срок на годност. Може да я ползвате винаги, когато имате нужда да се освободите от всичко излишно във вашето тяло. Само една седмица е достатъчна, за да се случи това. Пийте солената вода сутрин на гладно и така започвайте деня си!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *