Билкарят Дончо Тонев: Лечението с билки е най-сигурно!

Много са доволните хора, на които е помогнал хасковския билкар бай Дончо

дончо Дончо Тонев никога не е сигурен на каква възраст е точно, тъй като животът, който води, както и билките, които го употребява, го карат да се чувства много по-млад. Още преди няколко години, когато стигна пенсионната възраст, той сподели в предаването на Гала, че така и не е разбрал, че се е пенсионирал. Животът му минавал в непрекъсната помощ на нуждаещите се.

Хасковският билкар се е специализирал в няколко области, което съвсем не означава, че не може да помогне и ако имате друго оплакване. Неговите билкови смески помагат за лечение на алергии и панически разтройства.

Но това не е всичко – бай Дончо споделя и един много лесен и надежден начин, чрез който хората, които имат разширени вени могат да се избавят от страданието си. За да облекчат болките и напрежението в краката е достатъчно в продължение на три месеца всеки ден да консумират по 10 сушени зрънца черен бъз.

Според хасковския билкар лекарствата, които изписва официалната медицина само потискат симптомите, но не лекуват болестите. Затова е по-добре да се провежда лечение с билки, което макар и да изисква по-дълго време за лечение, е и много по-ефикасно.

Дончо Тонев поставя диагнози по пулса и докато разговаря с пациента. Той казва, че най-важно е да се прочиства кръвта. Ако тя е чиста, тогава вече и целия организъм ще може да работи по-добре.

Лечителят не може да изпрати пролетта, без да набере поне няколко чувала коприва. Това е билката, която най-много полза. Бай Дончо съветва всеки, който иска да има наистина желязно здраве, да не пропуска ден, в който да не е пил поне една чаша чай от коприва.

Оценете статията
Оценка 2.9 от 24 гласували

Това ще ви помогне

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *