Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Билкарят Дончо Тонев: Лечението с билки е най-сигурно!

Много са доволните хора, на които е помогнал хасковския билкар бай Дончо

дончо Дончо Тонев никога не е сигурен на каква възраст е точно, тъй като животът, който води, както и билките, които го употребява, го карат да се чувства много по-млад. Още преди няколко години, когато стигна пенсионната възраст, той сподели в предаването на Гала, че така и не е разбрал, че се е пенсионирал. Животът му минавал в непрекъсната помощ на нуждаещите се.

Хасковският билкар се е специализирал в няколко области, което съвсем не означава, че не може да помогне и ако имате друго оплакване. Неговите билкови смески помагат за лечение на алергии и панически разтройства.

Но това не е всичко – бай Дончо споделя и един много лесен и надежден начин, чрез който хората, които имат разширени вени могат да се избавят от страданието си. За да облекчат болките и напрежението в краката е достатъчно в продължение на три месеца всеки ден да консумират по 10 сушени зрънца черен бъз.

Според хасковския билкар лекарствата, които изписва официалната медицина само потискат симптомите, но не лекуват болестите. Затова е по-добре да се провежда лечение с билки, което макар и да изисква по-дълго време за лечение, е и много по-ефикасно.

Дончо Тонев поставя диагнози по пулса и докато разговаря с пациента. Той казва, че най-важно е да се прочиства кръвта. Ако тя е чиста, тогава вече и целия организъм ще може да работи по-добре.

Лечителят не може да изпрати пролетта, без да набере поне няколко чувала коприва. Това е билката, която най-много полза. Бай Дончо съветва всеки, който иска да има наистина желязно здраве, да не пропуска ден, в който да не е пил поне една чаша чай от коприва.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *