ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Стара народна рецепта за облекчаване на синузит

За броени дни ще се избавите от този проблем

Синузитът може да бъде излекуван и със средства от природната аптека.

Той се получава в резултат на възпаление на носната лигавица или натрупване на прекомерно количество слуз, която води до запушване на тесните канали.
Синузитът се появява в резултат на алергия, настинка или просто раздразнение на синусите, причинено от хлор (тази опасност съществува, ако посещавате басейн).

Главоболието, а в някои случаи и треската, са неизменни спътници на синузита.
Въпреки, че състоянието на пръв поглед ви се струва доста тежко, то може да бъде излекувано успешно и с помощта на продукти, с които ни е дарила природата.
За да си приготвите тази стара народна рецепта ви трябват бял оцет и един средно голям корен хрян.

За броени дни ще се избавите от този проблем
За броени дни ще се избавите от този проблем

Измийте хляба и го обелете, след което го настържете. Изсипете го в подходящ съд, който се затваря и го залейте с оцет, който да го покрие. След като вече сте сипали достатъчно оцет, разбъркайте двете съставки, похлупете съда и оставете сместа да престои десет дни. Периодично разбърквайте, но това задължително трябва да става с дървена лъжица.

След като изтече десетдневния срок, отворете буркана и вдишайте дълбоко в продължение на няколко минути. Повтаряйте тази процедура в пет последователни дни.

Ако искате да форсирате лечението, можете да намажете от тази смес върху памучна кърпа и да я сложите върху тила като компрес, който трябва да остане през цялата нощ, пише framar.bg.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *