Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Японските гъби лекуват рак на маточната шийка!

Лекарите са потвърдили ефективността на екстрактите от японските гъби (като рейши, шийтаке, майтаке) за лечение на рак на маточната шийка.

le4ebna gaba shijtake
Японската гъба шийтаке

Новите изследвания показват, че екстрактът успешно унищожава вируса, който причинява рак на маточната шийка. Предклиничните тестове върху мишки демонстрират ефикасността на продукта.

Д-р Джудит Смит от Университета на Тексас описва резултатите от изпитването на екстракта от японските гъби като много окуражаващи. Новото изследване е представено на годишната среща на Дружеството на гинеколозите-онколози в Съединените щати.

„Активните съставки на екстракта от гъбата са традиционно японско средство, което добре се понася от пациентите и е широко разпространено в Япония – казва д-р Джудит Смит в прессъобщение. Екстрактът се поставя в храната, което е много по-удобно, отколкото инжекциите, така че ние сме много увлечени в разработването на питателно перорално средство за ефективна борба с папилома вируса и рака.“

Всички случаи на рак на шийката на матката при жени са причинени от присъствието на онкогенния HPV вирус.

Потенциалното лечение с натуралните компоненти на гъбата може да помогне на хиляди жени, които са имали цервикална дисплазия на шийката на матката или ранен стадии на рак.

В допълнение към впечатляващия ефект на потискане на вируса, екстрактът от японските гъби забавя растежа на тумори, т.е., той предотвратява растежа на туморните клетки. Случаят с гъбата е много необичаен за американската медицина, която се основава на щателни статистически данни от научни изследвания. Като правило, народната медицина не минава техните строги критерии, като те смятат, че не е клинично ефективна. Приемат ги като билкови екстракти, които действат на нивото на плацебото. Японските гъби, обаче, които ограничават опасния вирус, действат насърчаващо и са пример за наистина ефективно лечебно средство.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *