ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Народният лечител Митко Димитров: Храната лекува и разболява

Древните лечители по българските земи са знаели как да се предпазят от болести с помощта на билките

митко димитров
Тяхното учение се е предавало от поколение на поколение. Билкари и лечители са споделяли своите тайни за здраве, а изцелените от техните знания са записвали рецептите, за да не се затрие народното знание. Природата е най-великият лечител, казват старите хора. Но трябва да има и някой, който знае тайните ѝ, за да ги каже на хората.

Народният лечител Митко Димитров с радост споделя наученото от него, за да има повече здрави българи и да е спокоен живота ни. Съветите му са прости и изпитани. Според него, за всички болести, както и за лечението на повечето от тях, е виновна храната. Именно тя може да бъде наше лекарство.

Билкарят Митко Димитров не без основание казва, че знае как заличи рака от лицето на земята. Доволните от неговите съвети са много, още повече са и онези, които благодарение на неговите знания са си спестили сериозни старания.

Митко Димитров е човек не само с много знания за билките и живота, но и човек с голямо сърце и добра душа. Той казва, че два са продуктите, които могат да ни разболеят от рак. Кои са те?

Според лечителят, лукът и медът трябва да се употребяват в много малки количества, или да не се консумират изобщо. Това е тайната, която в неговия род се е предавала от поколение на поколение вече 300 години. Ето как обяснява тайната на рака народният лечител Митко Димитров в интервю пред вестник „Доктор“:

Представете си един стан за тъкане на платно. Да приемем, че лукът е основата на стана, а медът е вътъкът, който трябва да се втъче, за да можем да изтъчем платното. Когато платното, изтъкано от лука и меда, е вече готово, то става основа за развитието на болестта рак. Без лука и меда ракът не може да се развие, защото я няма основата, на която да „стъпи” в нашия организъм. Дали да „тъче” основа за рака или не – всеки сам решава за себе си, животът си е негов. Но тези, които искат завинаги да забравят за рака, достатъчно е само никога повече в живота си да не използват за храна лук и мед. Това е тайната на рака. Той черпи сила само от тези две храни – ако ги изключим от менюто си, можем да заличим рака от лицето на Земята завинаги.

На въпроса при кои болести е постигнал най-добри резултати, лечителят Митко Димитров отговаря, че билкарите в неговия род успешно се справят с болести на белия дроб, астма, кисти, храносмилателни проблеми и болести на кръвта.

Ето и една рецепта за здрав черен дроб:

В равни пропорции се смесват билките пелин, листа от мента и плодове от копър. Вземете 2 супени лъжици от сместа. Налейте две чаши вряща вода. Настояват се 12 часа и след това се прецеждат. Пийте от този чай по половин чаена чаша 4 пъти на ден в продължение на 15 минути преди хранене. Курс на лечение – три седмици.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *