ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Млада майка предупреждава: Не позволявайте на хората да целуват бебето ви!

Млада майка от Великобритания публикува шокиращи снимки на бебето си в своя профил във Фейсбук. С фотосите, които са публични, Клеър Хендерсън иска да предупреди всички родители – когато позволявате на други хора да целуват бебето ви, всъщност вие го излагате на опасност!

Дори и човек, който няма абсолютно никакви признаци на херпес, може да зарази детенцето ви. За съжаление е твърде вероятно това да усложни състоянието на новороденото.

Клеър Хендерсън с бебето си
Клеър Хендерсън с бебето си

“Имам една молба – споделете тези снимки с млади майки или с бременни жени. Искам да ви предупредя, че херпесите могат да бъдат фатални за всяко бебе! Преди да навърши 3-месечна възраст, организмът му не може да се пребори с вируса на херпеса.

Това може да доведе до чернодробни и мозъчни увреждания, а дори и до смърт. Радвам се, че моя приятелка ме предупреди навреме“.

Хендерсън забелязала симптомите сравнително рано и веднага завела момиченцето в болница.

бебе херпес

“Беше на системи 3 дни, трябва да останем още 2. За щастие резултатите показват, че се е изчистила”, пише британката в социалната мрежа.

Изводът в случая е да не позволявате на никого да целува бебето ви. Имайте предвид, че 85% от хората носят вируса на херпеса. През първите 3 месеца след раждането на детето бъдете много внимателни!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *