Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Как да се отървем от неприятната вагинална миризма по естествен начин?

Нека си го кажем направо: понякога вагиналния мирис е нещо, с което трябва да се борим на всяка цена

вагинална миризма
Повечето жени, които водят здравословен и естествен начин на живот може да разчитат на своята вагинална флора да се развива в баланс, но неприятния аромат би могъл да възникне въпреки усилията ви. Никога не се страхувайте! Повечето от основните причини за вагинална миризма могат да бъдат отстранени у дома и чрез използване на природни методи.

Как да ликвидирате неприятната вагинална миризма у дома и със средства, които могат да бъдат открити във всеки кухненски шкаф?

1. Пробиотици

Прием на пробиотични добавки може да помогнат за запазване на вагиналната флора в равновесие. Пробиотиците са изтъквани като полезни и при храносмилателни проблеми, но могат да бъдат прекрасни, ако решите да ги използвате, за да вкарате малко равновесие в целия организъм. Това при всички случаи ще повлияе и върху онова, което се случва във вашата вагина.

2. Кисело мляко

Яжте кисело мляко. Консумирането на естествено и чисто кисело мляко, по половин чаша на ден помага да се гарантира дългосрочното здраве и спомага за развитието и разцвета на „добрите“ бактерии.

3. Хидратация

Дехидратацията също може да придаде на влагалището странна миризма. Толкова много жени имат проблеми с вагиналния мирис и не осъзнават, че те просто са дехидратирани. Ето още една причина да пиете повече вода.

4. Оцет

Използвайте половин чаша обикновен или ябълков оцет, за да убиете всички бактерии, които могат да дебнат в засада. Оцета се разтваря във вода и с нея се правят промивки. За целта количеството от половин чаша оцет се разтваря в 3 литра хладка вода и с нея се правят обливания.

5. Маслото от чаено дърво

Поставете няколко капки масло от чаено дърво във водата, която използвате за миене. Може да си правите и накисващи бани с масло от чаено дърво.

6. Сода за хляб

По същия начин, по който се правят бани с оцет, се правят и бани или промивки с вода, в която предварително сте разтворили сода за хляб. Може да си правите и бани със содена вода, а може просто да изплакнете. Съотношението е 2-3 супени лъжици сода в 2-3 литра вода.

7. Чесън

Чувствайте се свободни да консумирате чесън колкото и когато искате. И ако храните, които мъжът консумира, придават някакъв вкус на спермата, същото не може да се каже за вагиналния секрет. Затова хапвайте чесън. Той гарантирано убива почти всички микроби и вредни бактерии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *