Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Руски онколог направи шокиращо изявление за раковите заболявания!

Как трябва да се отнасяме с раковите заболявания според Павел Попов

Руският онколог-иноватор Павел Попов – кандидат на медицинските науки, лазерен хирург, изказва доста шокиращо и различно от общоприетото мнение за възникването и лечението на рака и раковите заболявания. Ето подробности:
Звучи парадоксално, но колкото по-високо е нивото на развитие на медицината, толкова повече се влошава здравето на хората.

„Природата е създала много такива механизми, в т.ч. и по отношение на атеросклерозата, захарния диабет и много други заболявания. Еволюционната целесъобразност на такъв механизъм се заключава в това, че той позволява да се осъществява смяна на поколенията и намаляване конкуренцията на видовете. Природата е

раковите заболявания Павел Попов
Онкологът Павел Попов

„заинтересована“ от субектите в активна репродуктивна възраст, т.е. след 30-40-годишна възраст се включва таймер, който започва да реализира генетичния механизъм на самоунищожението. Затова процентът на злокачествените тумори се увеличава лавинообразно след 40-годишна възраст.

На езика на науката това се нарича „феноптоза“ и означава хипотеза за програмираната смърт… Повечето учени може и да не се съгласят с това определение, може да го критикуват, но не могат напълно да го опровергаят… Защото целият механизъм на канцерогенезата е създаден специално в процеса на еволюцията. Освен това съществуващото мнение, че злокачественият тумор е резултат от случаен генетичен срив, не издържа никаква критика… факт е, че развитието на медицината доведе до това практически да се изкорени смъртността сред новородените. И смея да твърдя, че в резултат на това естественият подбор на стадий раждане и кърмене повече не действа. Медицината много напредна в това отношение и сега оцеляват дори нежизнеспособни бебета. Това обаче съществено промени структурата на популацията. Колкото и парадоксално да звучи, излиза така, че колкото по-високо е нивото на развитие на медицината, толкова по-лошо е здравето на хората.

Отстранявайки фактора естествен подбор, ние създадохме бионегативен подбор, защото тези деца растат, стават зрели хора и оставят потомство. Звучи много сурово, дори зловещо, но високата смъртност сред новородените в началото на 20-и век доведе до това, че възрастните хора като цяло бяха по-здрави. Освен това се промени структурата на смъртност сред населението. Ако през първата половина на 20-и век хората умираха основно от инфекции, глад и военни травми, сега умират най-вече от сърдечни болести и рак“.

По отношение на това дали мислите, чувствата, страхът могат да провокират рак, ученият казва следното: „за съжаление или за щастие, ние не сме дотолкова властни над своя организъм, че да можем със силата на мислите или с каквото и да е там да предотвратим рака или да го предизвикаме…

Човек не е властен да избере своя край, разбира се, ако не е алкохолик или наркоман, т.е. да унищожава себе си дълго, преди да сработи раковата феноптоза. Що се отнася до разпространения мит, че ако вярваш в добрия изход, ще се излекуваш, ако не – ще умреш, ще отбележа следното: моят опит в химиотерапията ми е показал, че ако болният е в стадий, когато е започнала генерализацията на процеса, то нито храненето, нито начинът на живот, нито психологическата настройка могат да предотвратят неизбежния финал. Уви. Още повече, онова лечение, на което често се надяват, че ще донесе чудото, по-скоро приближава края, а не го отдалечава.

Не бива да задълбаваме по отношение вредността и полезността на храната. Няма такива продукти, които биха могли да ви застраховат против рак. Както няма и такива, които да предизвикат рак, ако се спазва умереност в храненето. Няма никакво съмнение, както и статистиката го доказва, че пушачите повече боледуват от рак на белите дробове, пише в. „Доктор“. Но по отношение на наднорменото тегло това не е точно така. И по-слабите хора боледуват толкова често, колкото и тези с наднормено тегло.“

витамин Б17 комплекс форте
B17 комплекс форте

Генотрон
ГЕНОТРОН – концентрирана формула с екстракт от глухарче

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *